Trainers en/of spelers gezocht

Trainers en/of spelers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer of nieuwe spelers? Mail het naar redactie@handbal.nl.

HV Dongen zoekt enthousiaste jeugdtrainers voor het seizoen 2022 – 2023

 

H.V. Dongen is een handbalvereniging die zich richt op zowel prestatie- als recreatiesport. De vereniging heeft ongeveer 230 leden, variërend van mini’s vanaf 2 jaar tot senioren Dames en Heren teams. Er wordt vanaf de E-jeugd twee keer in de week getraind. We streven ernaar het maximale uit onze speelsters en spelers te halen met de beschikbare middelen. Spelplezier staat hoog in het vaandel. Plezier en spelvreugde, goede relaties tussen spelers en speelsters onderling, tussen trainers, begeleiders en ouders staan centraal met als doel clubbinding en een goede sporthouding te bewerkstelligen. Het winnen mag hier geen afbreuk aan doen.

 

HV Dongen hanteert een technisch beleidsplan om de missie en visie van HV Dongen te ondersteunen.

Missie: Wij geloven in handbal. Het is onze missie om de handbalsport in Dongen te bevorderen, te innoveren en te professionaliseren samen met handballers en handbalfans.

Visie: HV Dongen staat aangeschreven als één van de toonaangevende handbalverenigingen in de regio, staat midden in de samenleving, de jeugdopleiding is de basis voor succes en ieder lid voelt zich hier thuis.

 

De praktische uitvoering van het technisch beleidsplan is beschreven in het technisch plan. De doelstelling van het technisch plan is het verhogen van het technisch handbalniveau van alle spelende leden van HV Dongen. In dit plan wordt beschreven hoe trainers bepaalde technieken en tactieken de leden eigen kunnen maken. Het is een handvat voor alle trainers, coaches en het technisch kader van HV Dongen.

Elke leeftijdscategorie binnen HV dongen gaat op dezelfde wijze trainen, hierin wordt gebruik gemaakt van blokken van een maand. Elke maand heeft eigen thema’s, waardoor alle aspecten binnen het handbal aan bod komen gedurende het trainingsjaar. Deze maandelijkse thema’s zijn in elke categorie hetzelfde, maar in elke hogere categorie wordt het spel gedifferentieerder. HV Dongen beschikt over een uitgebreide database met oefeningen die gekoppeld zijn aan de thema’s.

De functies

HV Dongen is op zoek naar jeugdtrainers voor de B-C-D en E jeugd voor het seizoen 2023 – 2024.

 • De B en C jeugd zijn nu twee meisjes teams die samen trainen. In het komende seizoen zullen dit drie teams worden waarvoor we 1 trainer zoeken.
 • De D jeugd beschikt dit seizoen over twee gemende teams. Volgende seizoen zullen dit drie of vier teams worden waarvoor we 1 trainer zoeken.
 • Op dit moment bestaat de E categorie uit vijf gemengde teams. Het streven voor volgend seizoen om dit aantal op vijf te houden waarvoor we 1 trainer zoeken.

Profielschets jeugdtrainer

 • De trainer heeft voldoende oog voor verenigingscultuur/structuur, waarin prestatie en plezier samen gaan.
 • De trainer hanteert bij de trainingen het circuitmodel waarbij spelers in kleine groepjes trainen. De kinderen draaien door en voeren bij elk station een specifieke oefening uit die begeleidt wordt door een of twee trainers.
 • De trainer is bekend met het technische plan van HV Dongen.
 • De trainer communiceert makkelijk met spelers/speelsters, begeleiders en overige betrokken binnen HV Dongen.
 • De trainer toont betrokkenheid in de vereniging.
 • De trainer hoeft niet in het bezit te zijn van een trainersdiploma, maar enige ervaring als speler/coach/trainer op niveau is wel gewenst.

Taken en verantwoordelijkheden jeugdtrainer

 • De trainer bereidt de trainingen voor.
 • De trainer verzorgt de trainingen voor.
 • De trainer werkt nauw samen met de andere trainers die de trainer assisteren bij de traingen.

Overige informatie:

De trainer/coach moet zelfstandig kunnen werken en zich prettig voelen in een vereniging waarin prestatie en plezier samen gaan.

Wij bieden:

 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een vrijwilligersvergoeding.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in een van de functies van jeugdtrainer dan kun je een sollicitatiebrief en cv vóór 1 maart sturen naar handbal@hvdongen.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Toine Sips, lid technische commissie, tel. 06-55398861.

HV Westsite zoekt een trainer voor dames 1
Handbalvereniging Westsite uit Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven train(st)er voor het Dames 1 team uitkomend in de Eerste divisie. 

Onze speelsters zijn fanatiek, leergierig en gemotiveerd en variëren in leeftijd van 18 tot 35 jaar. Ze trainen twee keer in de week op dinsdag (21:00-22.15) en donderdag (20.30-22:15) en spelen wedstrijden op zaterdag avond of zondag.
Ons dames 1 team is al jaren een stabiele middenmoter in de Eerste Divisie. Onze ambitie is om dit het komend seizoen te handhaven en jeugdspelers de kans te geven zich bij het eerste team te voegen en te ontwikkelen.

Bij Westsite gaan gezelligheid en prestatie hand in hand. We hebben een leuke club met mensen en kunnen beschikken over veel vrijwilligers die een steentje bijdragen.

Denk je dat je hierbij past en sluit het aan bij jouw ambitie en ontwikkeling? Of wil je meer informatie?
Mail naar seniorencommissie@westsite.amsterdam.
Contactpersonen zijn Ronald Dinkgreve en Els Verkaik.
Geplaatst op: 18 januari 2023

HV Brummen zoekt een trainer/coach voor volgend seizoen 23/24
Wij zijn voor onze Dames 1 op zoek naar een trainer/coach voor volgend seizoen 23/24. Wij trainen op de donderdag avond van 19.30-21.00 uur in onze sporthal in Eerbeek. Onze wedstrijden zijn op de zondag. Op dit moment spelen we in poule NO-Oost DS-02 Z. Hier draaien we goed in mee. 

Onze recreanten trainen met de dames mee. Wij houden van een lekkere actieve training, maar zeker ook van een lolletje en gezelligheid. 
Kom jij ons volgend seizoen trainen/coachen? Stuur ons een berichtje (martine_volke@hotmail.com) en kom gerust voor een kennismaking een keer kijken.
Geplaatst op: 9 januari 2023
 
Handball Tilburg (Tilburg, NB) zoekt spelers voor damesteam
Het damesteam van Tilburg zoekt versterking voor de lopende zaalcompetitie. We zijn een hecht en ervaren team met een serieuze aanpak qua training en spelen, maar doen daarnaast ook gezellige activiteiten.
We zoeken enthousiaste (oud) handballers die zich met ons lekker in het zweet willen werken, om vervolgens nog een leuke 3e helft te hebben.
 
Wat bieden we:
• 2 keer per week training in Tilburg op dinsdag en donderdagavond. 20:30 tot 22:00 uur.
• 1 keer per week zaalcompetitie op  zondag
• na de training of wedstrijd de mogelijkheid om in de kantine een drankje met elkaar te drinken
• minimaal 1 gezellig uitje per seizoen
 
Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan snel contact op met info@handballtilburg.nl

 

Trainer/coach voor Dames 1 HV Kedingen
HV Kedingen uit Wierden zoekt met ingang van het komende seizoen een trainer/coach voor het dames 1 team die bij voorkeur ook onze A-B en C jeugd gaat trainen.

HV Kedingen is een zelfstandige vereniging die zijn wedstrijden speelt in de tweede klasse (NO-TW DS 2a). 

Wij zoeken voor onze jonge selectie naar een trainer/coach die in het bezit is van een handbaltrainersopleiding (HT2 of 3) of ruime ervaring heeft op dit niveau. We zijn op zoek naar een echte teambuilder die modern handbal uitdraagt.

Herken je jezelf in de onderstaande omschrijving of weet je iemand die hieraan voldoet:

 • Teambuilder;
 • Positief coachend;
 • Ontwikkelaar van individuele verbeter trajecten;
 • Iemand die kan samenwerken met alle geledingen binnen de vereniging;
 • Iemand die beslissingen durft te nemen in het belang van de groep;
 • Iemand die 2x per week kan trainen en coachen op wedstrijddag;
 • In het bezit is van goede communicatieve vaardigheden.

Bel of mail dan naar:
Andre van der Kolk (voorzitter)
voorzitter@hvkedingen.nl
06-42466319

Ook voor nadere informatie over deze vacature kunnen belangstellenden contact opnemen met Andre van der Kolk.

 
 
 
 
Heren 1 White Demons zoekt trainer
White Demons HS1 speelt 1e klasse ZO-BR en staat momenteel 2e in de handbalcompetitie.

Een fanatiek team – Ervaren handballers & bloedfanatieke jonge honden – Meerdere (oud) divisie spelers – Gedreven keeper – Veel teampotentie- EK-beachinternational in het team – Teamgeest – Hart voor de vereniging – Biertje na afloop.
 
Dit handbalteam heeft álles in zich om deze competitie verder te komen. De resultaten tot nog toe zijn behaald zónder trainer/coach. Maar om nog verder te komen, en écht kampioen te worden, zijn onze mannen per direct op zoek naar een ervaren trainer die hen aanpakt, uitdaagt en met de overwinning naar huis laat gaan.

Interesse? Mail naar tc@white-demons.nl

 


HV Fidelitas zoekt keeper voor Dames 1
HV Fidelitas uit Amersfoort is dringend opzoek naar een keeper voor dames 1. Ben je gemotiveerd en geïnteresseerd om een keer mee te trainen, en zie je jezelf bij dames 1 onder de lat staan. 
Mail dan snel naar: tc@hvfidelitas.nl

Stompwijk’92 zoekt trainer/coach voor Dames 1
Handbalvereniging Stompwijk’92 is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gezellige train(st)er voor het Dames 1 team. Het team speelt 1e klasse, de spelers zijn leergierig en gemotiveerd en variëren in leeftijd van 18 tot 28 jaar. Ze trainen twee keer in de week op dinsdag en donderdag en spelen wedstrijden op zondag. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot het behalen van (extra) trainerscursussen.

Ben jij, of ken je iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en coachen van dit team? Neem dan gerust contact met ons op via saschavanrijn@live.nl

SV Zeeburg (Diemen, NH) zoekt spelers voor herenteam
Het herenteam van Zeeburg zoekt versterking voor de komende zaalcompetitie. We zijn een hecht en ervaren team met een serieuze aanpak qua training en spelen, maar doen daarnaast ook gezellige activiteiten.
We zoeken enthousiaste (oud) handballers die zich met ons lekker in het zweet willen werken, om vervolgens nog een leuke 3e helft te hebben.
 
Wat bieden we:
• 2 keer per week training in Diemen op woensdag en vrijdagavond (sep/mrt)
• 1 keer per week zaalcompetitie op zaterdagavond of zondag
• na de training of wedstrijd de mogelijkheid om in de kantine een drankje met elkaar te drinken
• minimaal 1 gezellig uitje per seizoen
 
Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan snel contact op met teammanager Ruben Steur via rubenantalsteur@gmail.com!

S.D.O.L. zoekt trainer/coach voor Dames 2
Handbalvereniging S.D.O.L. is op zoek naar een ambitieuze, fanatieke en vooral gezellige train(st)er/coach voor ons jonge dames 2 team. Het team bestaat uit gezellige en leergierige dames van de leeftijd 18 tot 25 jaar. Het dames 2 team traint twee keer in de week, op dinsdag en vrijdag. Bij interesse zijn er mogelijkheden tot het behalen van (extra) trainerscursussen.

Ben jij, of ken je iemand die een leuke uitdaging ziet in het trainen en evt. coachen van dit team? Neem dan gerust contact met ons op via handbal-commissie@svsdol.nl

H.V. Combinatie is op zoek naar een keepster voor Dames 1
Handbalvereniging Combinatie ’64 uit Losser is met spoed op zoek naar een keepster voor Dames 1, uitkomende in de Hoofdklasse HK DS-B. Het gaat om een jong enthousiast team. Het team traint op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Voor belangstelling en voor vragen kun je een mail sturen naar combinatie64@handbal.nl of contact opnemen via 06-12917655.

HV Dongen zoekt nog aanvulling voor dames 1 en heren 1
HV Dongen dames 1 en heren 1 kunnen beiden nog aanvulling gebruiken voor de selectie. Beide teams spelen in de hoofdklasse. De thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld waarbij ook de derde helft voor beide teams van belang is. Beide teams trainen op de locatie: sporthal De Salamander te Dongen. 
Heren 1 traint op dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur en op donderdag van 19.30 – 21.00 
Dames 1 traint op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur. 

Mocht je zin hebben om bij ons te komen spelen dan ben je van harte welkom om een aantal keren mee te trainen zodat je de sfeer kunt proeven. De trainingen starten vanaf dinsdag 30 augustus.
Voor vragen kun je contact opnemen met Toine Sips, tel. 06-55398861.

Groesbeeks Glorie zoekt een enthousiaste trainer voor de F/H jeugd
De F- en H-jeugd traint één keer per week op de donderdag van 17:00 uur tot 18:00 uur en speelt dit seizoen twaalf toernooien in het weekend. Ben jij sportief, enthousiast en wil jij onze F- en H-jeugd met plezier laten handballen? Dan ben jij de trainer die we zoeken! 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar tc@groesbeeksglorie.nl!

RKDES Kudelstaart (NH) zoekt spelers voor herenteam
RKDES is een club met ruim 100 leden in de gemeente Aalsmeer. Plezier staat hoog in het vaandel. Ons herenteam is voor komend seizoen op zoek naar (oud)spelers die recreatief willen handballen. Wat verwachten we van jou;

 • 1x per week in sporthal Leimuiden trainen (sept/mrt)
 • 1x per week zaalcompetitie – 14/16 wedstrijden
 • 3e helft meedoen is een pré
 • Je spelniveau is onbelangrijk
 • Interesse? Mail naar rkdes@handbal.nl

HC Groot Venlo DS1 zoekt nog een train(st)er
Ben jij op zoek naar een zooitje ongeregeld? Want dit zooitje ongeregeld is op zoek naar JOU! Wij, HC Groot Venlo DS1, zijn op zoek naar een nieuwe train(st)er! We spelen momenteel nog 1ste klasse maar gaan er volgend jaar hard voor werken om een stapje hoger op de ladder te maken!

Dussss heb jij wel zin in een jaar met gezellige trainingen op maandag en donderdagavond, pittige wedstrijden maar daarbij ook leuke lange kantine avondjes, chaotische team weekendjes (gr teamweekend-organisatie) en natuurlijk een jaar lang plezier met het leukste team uit Limburg & omstreken.

Dan stuur ons snel een berichtje en kom gezellig bij ons op de koffie! Voor meer informatie: Arno Kuijpers (begeleider): arno.kuijpers@gmail.com of (06-53245003)

OBW zoekt een trainer/coach voor dames 2!
Handbalvereniging OBW zoekt voor Dames 2 een nieuwe trainer/coach. De dames eindigde afgelopen seizoen in de 2e klasse op een mooie 3e plaats. Samen met DS1, is er een grote en brede selectie die voor de wedstrijdsport wil gaan. Jan Lentjes traint en coacht DS1 en in samenwerking met hem zullen ook de 2 teams gevormd worden. Het eerste is vorig jaar gepromoveerd naar de 2e divisie, het zou mooi zijn als ons 2e ook nog een stapje omhoog zou kunnen maken. Lijkt het jou leuk om deze enthousiaste groep te trainen (op dinsdag en donderdag) en te coachen en in het warme bad OBW terecht te komen, dan komen wij graag met jou in contact! Bij interesse mag je een mail sturen naar handbal@obw.nl en dan nemen wij contact met je op. 

Legmeervogels zoekt trainer voor Eerste senioren damesteam
Legmeervogels handbal is een breedtesportvereniging die van jong tot oud handbalplezier gunt. Na een lange inzet voor de vereniging is onze hoofdtrainer gestopt. We zoeken iemand die het leuk vindt de spelers van Dames 1 en Dames A1 een stapje verder te brengen. (voor de A1 is wel een coach beschikbaar, die 1 maal per week training geeft) Ook een verdere ondersteuning van de (amateur-)trainers van de juniorenteams is gewenst om hen ook het beste uit zichzelf en hun team te laten halen.

Legmeervogels handbal rekent erop dat er geen corona-maatregelen meer zullen volgen, en zet volop in om weer meer leden aan zich te binden en dus te kunnen groeien. Legmeervogels handbal is samen met voetbal en zaalvoetbal onderdeel van vereniging Legmeervogels; we spelen en trainen in Uithoorn. Een vergoeding is bespreekbaar.

Voor meer informatie: Luuk Heijlman, voorzitter: luukheijlman@legmeervogels.nl of (06-54 236291)

Trainer Dames Senioren HV Manual Venray gezocht
HV Manual uit Venray is een vereniging met ambities en bereid daar in te investeren. Voor de komende seizoenen zoeken wij een trainer/coach (m/v) voor onze Dames Senioren. Het team is een ambitieuze mengeling van ervaren speelsters en doorgestroomde A-jeugd spelers. Na de successen van de afgelopen jaren, maar ook het vertrek van enkele ervaren speelsters,  is het nu tijd om te bouwen aan een nieuw collectief.

Komend seizoen spelen onze Dames in de 2de klasse wedstrijdsport, in de regio Brabant/Limburg, en het uiteindelijke doel is om weer te promoveren naar de 1ste klasse. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond.

Reacties kunnen via TC@HVManual.nl

Gezocht: enthousiaste speelsters dames HV Internos te Etten-Leur
Voor ons 1e en 2e dames team zijn we voor komend seizoen (2022-2023) op zoek naar enthousiaste speelsters en keepsters die onze teams komen versterken. Beide teams spelen in de eerste klasse (Zuid-Holland en West-Noord-Brabant) met de ambitie om te promoveren naar de hoofdklasse. Deze ambitie wordt ondersteund vanuit de vereniging doordat er voor beide teams goede trainers beschikbaar zijn die gezamenlijk de technische lijnen voor beide teams uitzetten.

De huidige bezetting van de dames selectie is aan de krappe kant en de jeugd is nog iets te jong om nu al door te stromen. Daarom zijn we op zoek naar aanvulling van buiten onze vereniging, waarbinnen je je absoluut snel thuis zult voelen door de gezellige sfeer en de gedrevenheid op het veld.

Dus ben jij op zoek naar een fijne vereniging waar je deel uit kunt maken van een fanatieke damesselectie neem dan contact op met Jeroen Ista (06-10796945). Of kom een keer meetrainen op woensdagavond van 20.15 uur tot 21.45 uur.

Handbalvereniging Blauw-Wit in Ruurlo is op zoek naar een trainer/coach voor verschillende jeugdteams!
Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om op dinsdagavond training te geven aan de D- of E-jeugd van onze mooie vereniging en op de zondagen coach te zijn bij de wedstrijden van het team? Dan zoeken wij jou! We zoeken een enthousiast iemand met passie voor de sport, die gedreven is om onze jeugdleden iets bij te leren op het gebied van handbal. Onze jeugd is in een aantal jaar gegroeid van nul teams naar drie teams. Hartstikke leuk, maar om die groei te behouden hebben we een enthousiasteling nodig die de trainingen en coaching wil verzorgen! De voorwaarden zijn uiteraard in overleg. We komen graag met je in contact! Bij interesse mag je een mail sturen naar blauwwitruurlo@outlook.com, dan nemen wij contact met je op!

S.V. VOS is op zoek naar een trainer en of coach voor de selectie
Wij, de dames senioren van sv. VOS, een enthousiaste groep die graag een stapje verder willen met handbal.Wij zijn op zoek naar jou, ben jij die enthousiaste gemotiveerde trainer/coach die een groep met een grote diversiteit in leeftijd. We komen uit in de tweede klasse in de zaal en 2e divisie op het veld en trainen 2x in de week. Na de weinig inspirerende corona periode heeft het team er weer zin in.
Wij zijn:
 • Een enthousiaste en gemotiveerde groep meiden van diverse leeftijden
 • Uitkomend in de 2e klasse zaal met de ambitie om in de toekomst naar de 1e klasse te promoveren
 • We trainen op dinsdag en donderdag
 • het doel van dit jaar is om aan het team te bouwen en een hechte groep te worden, we willen dit bereiken door voornamelijk plezier te hebben in de sport waardoor de resultaten vanzelf wel komen
Wij zoeken:
 • Een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach die weet wat het spel handbal inhoud. Een diploma is voor ons niet vereist we vinden het belangrijker dat je een klik heb met het team.
 • Een fanatieke trainer die in staat is om de fanatieke eigenschappen over te brengen op de groep.
Wij bieden:
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
 • Een TC die je ondersteunt tijdens de trainingen.
 • Een gezellige kleinschalige vereniging die een nieuwe weg is ingeslagen.
 • Mogelijkheden voor marktconforme vergoedingen
Reactie kunnen naar:
 

De Goese Sport Combinatie (GSC) zoekt jeugdtrainers (F en D/E-jeugd)
Handbalvereniging GSC probeert het handbal op de Bevelanden weer op de kaart te zetten. Dat doen we o.a. door het geven van handbalclinics op de basisscholen. Dat heeft afgelopen jaar geresulteerd in een complete F-groep van 14 kinderen, de groep D/E omvat – nu nog – 4 kids.

Voor beide groepen zijn we op zoek naar een serieuze train(st)er (allebei – maar wel apart – en op 1 avond training geven kan ook) die ze de volgende stappen in het handbal wil en kan laten zetten. De trainingslocatie (veld en zaal) is nu in Heinkenszand, maar we hopen t.z.t. ook een groep in Goes op te zetten.
 
Natuurlijk zijn we bereid – in overleg – een vergoeding te geven voor je inspanningen.
 
Mocht je belangstelling hebben laat dat dan z.s.m. weten aan Auke van Hinte via gsc@handbal.nl.

Handbal VVW zoekt een nieuwe trainer
Onze heren selectie zoekt nog een trainer voor volgend seizoen. Ben jij op zoek naar een gezellige groep mannen die in de Tweede Divisie spelen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek bij onze technische commissie via technischecommissie@handbalvvw.nl

Een gezellige groep!
Niveau: Landelijk Tweede divisie A
In voor een gezellige 3e helft
Een mooie vereniging!

Train(st)er gezocht voor H.V. De Cirkeltijgers (Groningen)
Studentenvereniging H.V. De Cirkeltijgers is voor seizoen 2022-2023 op zoek naar een verenigingstrainer! We zoeken bij voorkeur iemand die 6 uur per week (1,5 uur x 4) beschikbaar is om training te verzorgen voor verschillende teams; twee tweede klas dames teams, een tweede klas heren team. We bieden een hele gezellige tijd tussen de studenten, en een leuke vergoeding vanuit het sportcentrum! Interesse? Stuur een mailtje naar bestuur@cirkeltijgers.nl

Keepster gezocht voor DSG meidenteam
DSG is naarstig op zoek naar een toegewijde keepster voor het meidenteam in de leeftijd van 15 jaar.

Dus lijkt het jou leuk om een team in opbouw te komen versterken, waarbij er met extra keeperstraining ook zal worden gewerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, reageer dan snel en kom nog deze week proeftrainen! Onze vaste dagen zijn woensdag om 17.00 uur en vrijdag om 18.00 uur.

Neem contact op met info@dsghandbal.nl of Bart de Haan 06 152 795 84.

Train(st)er gezocht door HV Odis Dames 1
Klik hier voor de volledige vacature!

Spelers gezocht SV de Treffers
SV de Treffers uit Krimpen  aan den  IJssel zoekt voor haar HB team , in het nieuwe seizoen uitkomend in de jeugddivisie, nog talentvolle spelers en een keeper. Ben jij dat gemotiveerde talent en wil je met ons, een enthousiaste en fanatieke groep jongens, een  mooi avontuur aangaan. Wij trainen op dinsdag en donderdag in de zaal.

Verder zoeken wij ook nog spelers en speelsters voor onze DA, DS en HS. Ook deze teams trainen op dinsdag en donderdag.

Voor meer informatie: secretaris.treffers@gmail.com tav Onno Weggemans. Bellen mag ook: 0611311588

Vanaf seizoen 2022-2023 is KDO handbal (De Kwakel, Noord-Holland) op zoek naar een handbaltrainer voor de dames senioren
We zoeken iemand die:
– een fanatiek én gezellig team kan begeleiden, ze zijn dit seizoen kampioen geworden in de tweede klasse en gepromoveerd naar de eerste klasse in de zaalcompetitie;
– beschikbaar is op dinsdag, donderdag (trainingsavonden) en/of zondag (wedstrijd).

Wat hebben wij te bieden:
– een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
– een vergoeding;
– mogelijkheid tot het volgen van trainersopleidingen (niet verplicht!);
– een prachtige accommodatie met onder andere een eigen sporthal, handbalveld, kantine en vanaf deze zomer ook twee Beach Handball velden;
– een vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

Ken of ben jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op via handbal@kdo.nl.

SV VIOS uit Heythuysen (LB) zoekt trainer/trainster voor Dames 1 (hoofdklasse)!
Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar een trainer/trainster voor onze Dames 1. Onze dames spelen middenmoot hoofdklasse en bestaat over het algemeen uit een jong en dynamisch team. SV VIOS een kleine maar ambitieuze dorpsvereniging, waar de tribunes elke “super Saturday “ goed gevuld zijn.

Ben jij die enthousiaste trainer/trainster die deel wil nemen aan een mooie uitdaging, neem dan contact op het volgende mailadres: tc@svvios.nl

Green Park Handbal Aalsmeer zoekt talentvolle speelsters Damessenioren/A-jeugd!
Green Park Handbal Aalsmeer heeft voor het seizoen 2022-2023 nog enkele plekken vrij in de damesselectie. Dames 1 komt uit in de 1e divisie en Dames 2 in de hoofdklasse. We zijn erg ambitieus als groep maar ook als club. Onze jeugd is nog iets te jong om door te stromen, maar die komen er aan. Daarom zoeken we voor nu versterking buiten de club.
Dus ben jij dat talent of je wil het echt hoger op proberen, én je hebt zin in een fanatieke groep meiden. Neem dan contact op met toonen200882@gmail.com of via whatapp 06 22 22 2762.  Wij trainen 3x in de week op maandag, woensdag en vrijdag.

Handbalverening Aeolus uit Wildervank zoekt trainer voor Meiden B-jeugd!
Voor volgend seizoen zijn we opzoek naar een handbaltrainer (M/V) voor de Meiden B-Jeugd.
Goed om te weten aankomend seizoen worden zij A-jeugd.

De Meiden B-Jeugd bestaat uit meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
We zijn opzoek naar een enthousiaste trainer (M/V).  Belangrijk is echter dat hij / zij er plezier in heeft om de meisjes handbal technisch beter te maken, hen leert in goed teamverband samen te werken, zelf goede communicatieve vaardigheden bezit en boven de groep kan staan. 
 
Dus voel jij geroepen en wil je meer informatie of eens komen kijken?
Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com.

Handbalvereniging Witte Ster zoekt voor volgend seizoen naar een trainer/coach voor de heren selectie.
Heren 1 speelt 1e divisie en blijft dit ook spelen aankomend seizoen. 

Wij zoeken een trainer die: 
* Bereid is om 2 keer in de week te trainen (dinsdag & donderdag)
* De wedstrijden van heren 1 coached. 
* Prestatiegericht is maar ook waarde hecht aan sfeer, plezier en gezelligheid.
* duidelijk is in communicatie en duidelijke verwachtingen schept. 
 
Wij bieden:
– Een dynamisch team van jonge en meer ervaren spelers
– Gezelligheid
– Een gepaste vergoeding (in overleg)
– Een vernieuwd bestuur 
 
Heeft u interesse of vragen mail dan naar: tc@wittester.nl

 

AHC’31 Dames 1 zoekt nieuwe trainer/coach!
Trainer/coach voor enthousiast team AHC’31 Dames 1! Voor volgend jaar zijn wij opzoek naar een trainer en/of coach die ons kan helpen om opnieuw een heerlijk handbaljaar te hebben met elkaar. We zijn dit seizoen op een mooie 2e plaats in de 1e klasse geëindigd en hopen volgend jaar weer voor het kampioenschap te mogen strijden!

Ons team zit vol met enthousiaste, gezellige meiden die het op het veld ook aardig goed doen samen! Buiten het veld is er sprake van gezelligheid en goede teambuildingsactiviteiten gedurende het seizoen!

Op dinsdag- en woensdagavond trainen we samen met onze dames 2, waarbij we op zoek zijn naar een trainer die ons verder kan helpen om te groeien. We zoeken ook nog iemand die ons zondag op de bank kan helpen om de juiste tactische beslissingen te maken waardoor wij ons volledig op het spel kunnen storten.

Lijkt je dit wat of ken je iemand die hier interesse in heeft? Mail dan naar; peter@ahc31.n

AHC’31 Heren 1 zoekt trainer/coach!
Trainer/coach voor AHC’31 Heren 1 team voor volgend jaar zijn wij op zoek naar een trainer/coach die samen met ons een mooi handbalavontuur wil aangaan! We zijn al jaren een stabiele middenmoter in de hoofdklasse maar willen graag meer.

Ons team is super internationaal met een scala aan ervaring en ideeën. Het is een vriendengroep die buiten het veld ook veel met elkaar optrekt.

Bij voorkeur zoeken wij iemand die zowel de trainingen als de wedstrijden kan begeleiden. De trainingen zijn op de dinsdag- en woensdagavond en de wedstrijden doorgaans op zondagmiddag.

Lijkt je dit wat of ken je iemand die hier interesse in heeft? Mail dan naar; peter@ahc31.nl

KDO handbal zoekt handbaltrainer voor dames A en B Jeugd!
Vanaf seizoen 2022-2023 is KDO handbal (De Kwakel, Noord-Holland) op zoek naar een handbaltrainer voor onze dames A en B-jeugd.

We zoeken iemand die:
– kennis heeft van het handbalspelletje;
– handbaltrainingen kan verzorgen op dinsdag- en donderdagavond;
– duidelijk is in zijn of haar communicatie;
– een groep leergierige jonge dames kan blijven enthousiasmeren voor het handbalspelletje.

We bieden:
– een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
– een vergoeding;
– mogelijkheid tot het volgen van een trainersopleiding (niet verplicht!);
– een prachtige accommodatie met onder andere een eigen sporthal en kantine;
– een vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

Ken of ben jij degene die wij zoeken? Neem contact met ons op via handbal@kdo.nl.

Wasmeer dames 1 zoekt een nieuwe trainer!
Wij zijn Wasmeer dames 1, een leuke groep meiden tussen de 21-25 jaar. We spelen bijna allemaal al ons hele leven bij Wasmeer en nu een aantal jaar in deze samenstelling. Volgend jaar gaan wij beginnen in de wedstrijdsport met het oog om daarin door te groeien, een mooie basis om in te stappen als trainer. We trainen op dinsdag en donderdag en spelen onze thuiswedstrijden op zaterdagavond. Onze voorkeur gaat uit naar een trainer/coach, maar mocht aanwezigheid bij de wedstrijden niet lukken, dan zijn alleen de trainingsavonden ook een optie. Naast dat we allemaal willen leren en groeien, houden we ook van gezelligheid. Zoals stappen in het weekend of op donderdag na de training met z’n allen wat drinken. Het handballen is voor ons een (leuke) hobby, maar niet ons leven.
Ben jij een trainer of trainster die zin heeft om een leuk, jong maar ook leergierig team die ambitie heeft om door te groeien in de wedstrijdsport te trainen? Neem dan voor o.a. de financiële vergoeding contact op via wedstrijdsecretaris-handbal@wasmeer.nl en wie weet zien we jou aan de start van het nieuwe seizoen in Hilversum!

𝐇𝐞𝐫𝐞𝐧 𝟏 𝐯𝐚𝐧 𝐇𝐌𝐒 𝐀𝐜𝐡𝐢𝐥𝐥𝐞𝐬 𝐮𝐢𝐭 𝐔𝐭𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫/𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡.
Wil jij een ervaren herenteam trainen en coachen dat meedoet in de top van de hoofdklasse? Lees dan snel verder!

HMS Heren 1 komt uit in de hoofdklasse C en kan altijd bovenin mee draaien. De diverse groep bestaat uit ervaren spelers met een geschiedenis in de ere-, eerste of tweede divisie en spelers die vanuit andere niveaus zijn doorgegroeid naar de hoofdklasse. Spelers die elkaar gevonden hebben in Utrecht om op een behoorlijk niveau met elkaar te kunnen handballen, zonder daarbij het spelplezier en sociale contact uit het oog te verliezen.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond in Sporthal Zuilen. Wedstrijden zijn voornamelijk op zaterdagavond. 

Voor trainers is een vergoeding beschikbaar en tevens kunnen wij jou als trainer een trainerscursus bij het NHV aanbieden.

Ben jij iemand die met veel plezier en passie leiding kan nemen en je handbalvisie en inzicht kan overbrengen aan de groep? Weet jij leuke en uitdagende trainingen te geven en wil je graag met een eerste herenteam aan de slag? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij HMS Achilles staan zowel sportprestaties als plezier hoog in het vaandel. Daarom worden er meermaals per jaar borrels, toernooitjes en andere evenementen georganiseerd.

Zowel beginnende als ervaren trainers zijn welkom.

Hoe het er bij ons aan toe gaat? Bekijk deze sfeerimpressie die U in de Wijk Zuilen over ons gemaakt heeft: https://www.youtube.com/watch?v=eI5xUHbFLsM 

Of neem een kijkje op onze website: www.hmshandbal.nl  

Bij interesse of vragen, stuur vrijblijvend een mailtje naar: tc.hms.achilles@gmail.com

DS SELECTIE HV FOREHOLTE ZOEKT NIEUWE TRAINERS/COACHES

Met ingang van seizoen 2022-2023 zijn we voor de damesselectie van HV Foreholte op zoek naar twee enthousiaste trainers/coaches die met een groep jonge getalenteerde meiden weer de stap omhoog willen maken. Beide teams waar een trainer/coach voor wordt gezocht, spelen op landelijk niveau (uitkomend in de 1e en 2e divisie). We zoeken 2 trainers/coaches met kennis, handbal ervaring en die in het bezit zijn van/ambitie hebben tot het behalen van een HT 3 diploma.
 
De selectie groep is een zeer gevarieerd team van speelsters met verschillende leeftijden tussen de 18 en 28 jaar. In het team spelen speelsters met handbalervaring op hoog niveau, gemengd met speelsters uit onze eigen jeugd. De selectie groep is erg leergierig en dragen de club een warm hart toe. 
We trainen 3x in de week op de dinsdag-, woensdag- en donderdag avond. Onze wedstrijden worden veelal op zaterdagavond gespeeld met een enkele uitwedstrijd op de zondagmiddag. Elke training en wedstrijd gaan we voor verbetering en goede ontwikkeling om zo de winst binnen te halen! Wij hebben een trainer/coach nodig die op een enthousiaste manier en met een beetje pit de juiste begeleiding kan geven.
 
Ken jij iemand of ben jij degene die wij zoeken en wil je met ons een nieuwe uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en stuur een bericht naar:

Barendrechtse Handbalvereniging Savosa zoekt met spoed dames trainer
Handbalvereniging Savosa bestaat dit jaar precies 20 jaar en is ontstaan door de samenvoeging van twee verenigingen, Ancora uit Rotterdam en Sprongschot uit Barendrecht.

Binnen Savosa is plezier altijd een belangrijk element. Maar naast plezier is prestatie ook een drijfveer. Savosa draait al een aantal jaren mee in de sub top.

Wat bieden we ?
Bij Savosa hebben we momenteel 12 A meiden die volgend jaar allemaal over gaan naar de dames. Ze spelen al sinds de E jeugd met elkaar samen. Dit team speelt sinds 4 jaar onafgebroken in de Topklasse.

Het huidige dames team, bestaande uit 12 dames speelt momenteel in de 1e klasse, promotie is op een haar na gemist.
We hopen beide teams in de 1e klasse in te delen en als er ruimte is zelfs 1 team in de hoofdklasse, maar daar zijn we afhankelijk van het NHV en de beschikbare ruimte.

Wat vragen we ?
Jij als trainer hebt de uitdaging de totale groep volgend jaar 2 keer per week samen te trainen en op basis van deze trainingen en de te organiseren oefenwedstrijden een selectie te maken voor het eerste dames team.

De overige dames zullen in het tweede team spelen. Naast trainer van de hele groep ben je ook de hoofdcoach van het eerste dames team. Voor het tweede dames team zijn we nog op zoek naar een coach die tevens als assistent trainer kan fungeren.

We verwachten dat je van deze groep een (h) echt team maakt. Spelplezier hebben we hoog in het vaandel, maar ook een resultaat in de vorm van een kampioenschap van dit eerste team is van groot belang.

Belangstelling ?
Denk je nu na het lezen van dit bericht, dit past mij … neem dan contact op met het bestuur: bestuur@savosa.nl
Ook indien je meer informatie wenst of verdere vragen hebt.


Handbalverening Aeolus uit Wildervank
Voor het volgend seizoen zijn we opzoek naar een handbaltrainer (M/V) voor de Dames Midweek.
Het team bestaat uit een groep gezellig dames waarbij plezier van belang is, maar ze kunnen ook zeker serieus zijn.
We zijn op zoek naar een trainer (M/V) welke 1 keer per week trainen op de woensdag van 20.30-21.45u in de Wildervanckhal (Woortmanslaan 1, Wildervank).
Daarnaast spelen zij wedstrijden op wisselende dagen doordeweeks. 
Thuis wedstrijden zijn op vrijdag.

Onze motto? Samen sterk. 
Dus voel jij geroepen en wil je meer informatie of eens komen kijken?
Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com.
 
Nieuw-Heeten Dames Senioren zoekt een keeper!
Voor 1 van onze  dames senioren teams zoeken we voor komende seizoen (2022-2023) een keepster. We hebben de afgelopen jaren geen B team en de keepster van de A is al over naar de senioren. We hebben nu voor elk team wel een keepster, maar mochten er blessures komen dan hebben we geen reserve . Daarom zijn we nu op zoek naar versterking.
Ons dames 1 team speelt in de hoofdklasse en ons dames 2 team speelt in Dames Senioren NO-Oost DS-01 Z. De trainingen zullen op de dinsdag en donderdag zijn.
Heb jij in het verleden gekeept of lijkt het jou leuk om in het handbal doel te staan kom dan eens langs of train een paar keer met ons mee. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons: handbalsenioren@svnieuwheeten.nl

TOGB Handbal zoekt hoofdtrainer/coach
Helaas heeft onze huidige hoofdtrainer aangegeven na 4 seizoenen vanwege fysieke ongemakken te stoppen met trainen/coachen.
We zijn daarom op zoek naar iemand die deze taak van hem over wil nemen.

TOGB Handbal uit Berkel en Rodenrijs is een gezonde en gezellige vereniging met veel (talentvolle) jeugd.
In alle leeftijdscategorieën zijn wij vertegenwoordigd met een paar damesteams, wij hebben (nog) geen herenteams.

Met ingang van volgend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (m/v) die:

 • enthousiast en gemotiveerd is;
 • een goede mix kan vinden tussen presteren en gezelligheid;
 • speelsters individueel en in teamverband beter wil maken;
 • gevarieerde trainingen kan geven;
 • 2 keer in de week de damesselectie wil trainen en bij voorkeur ook 1 of 2 keer in de week de A-jeugd;
 • de wedstrijden van DS1 (ZW 1e klasse) wil begeleiden en coachen.

Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk, een goede spirit en drive wel.

Wij hebben te bieden:

 • een gezellige en sportieve selectie;
 • veel (talentvolle) jeugd en dus een mooie toekomst;
 • een mooie accommodatie met een eigen sporthal;
 • een prima vergoeding;
 • mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Heb je interesse of wil je graag meer weten, neem dan contact op via eelco.tc-handbal@togb.nl.

SV De Lutte Handbal zoekt trainer meiden B-jeugd (15-16 jarigen)
Ben jij DE jeugdtrain(st)er die WIJ zoeken in De Lutte? Een groep actieve, enthousiaste en hardwerkende meiden die voor prestatie en spelplezier gaan zoeken een trainer/coach. Uitkomend op dit moment in Poule Noord-Oost Twente DB-02Z.

Wie zoeken wij:

· Enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach met handbalkennis.

· Een gedreven trainer die gemotiveerd is om zijn team beter te maken.

· Iemand die gek is van het spelletje en dit weet over te brengen op de groep.

· Een trainer die 2 keer per week de training verzorgt.

· Aanwezig is voor begeleiding en coaching van wedstrijden.

Wij bieden:

· Vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding passend bij niveau handbaltrainer 2 (HT2)

· Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

· Evt. Ondersteuning in opleiding HT2 of HT3

· Een gezellig en sportief team binnen een prettige vereniging.

Wij nodigen ook mensen met minder ervaring uit om te reageren. Als je over de juiste drive en wil tot presteren beschikt dan kan dit positief zijn. Als vereniging zijn wij van mening dat het opleiden van mensen van belang is en willen dit ook graag faciliteren voor de juiste man of vrouw.

Past dit bij jou, neem dan contact op met onze vereniging.
Mail: delutte@handbal.nl
Contactpersoon: Linda Nijhuis 06-21332001

HV Auto Smeeing dames senioren uit Soest zoekt trainer/coach
HV Auto Smeeing/BDC zoekt voor haar dames 1 team een trainer/coach!Wij spelen eerste klasse en trainen op maandag en donderdag. De trainingen op maandag zijn ingevuld, dus dat zou een vrije avond kunnen betekenen. Thuiswedstrijden spelen wij op zondag in het centraal gelegen Soest. Onze selectie is heel breed en dus altijd voldoende spelers. 

Wij zoeken iemand die…..
* ons technisch en tactisch beter maakt
* houdt van snel handbal
* open en duidelijk communiceert
* wellicht ook de C-meiden wil trainen (geen must)
* de 3de helft ook belangrijk vindt
 
Eens kennismaken? Neem contact met ons op via info@smeeingbdc.nl
 
Train(st)er gezocht voor Nieuw-Heeten Dames 2:
Voor Nieuw-Heeten dames 2 zijn we nog opzoek naar een train(st)er/ coach voor aankomend seizoen 2022/2023. Dit team speelt in: Dames Senioren NO-Oost DS-01 Z
Het is een gezellig en gemotiveerd team met ongeveer 11 dames, met een leeftijd tussen de 18/23 jaar. Dames 2 heeft een begeleidster die aanwezig is bij alle wedstrijden. De dames krijgen nu samen met dames 1 twee keer in de week training van de hoofdtrainer. De trainingen zullen waarschijnlijk op de dinsdag en donderdag avond zijn. De wedstrijden zijn over het algemeen op de zondag ochtend.

Wie zoeken wij:

 • Een enthousiaste train(st)er/coach
 • Iemand die het team kan motiveren
 • Een train(st)er/coach die 1x per week het team coacht tijdens de wedstrijden
 • Iemand die samen met onze hoofdtrainer bekijkt hoe jullie de trainingen kunnen gaan vormgeven.

Zie jij dit zitten?? Stuur ons dan een berichtje naar het volgende mailadres: handbalsenioren@svnieuwheeten.nl

TRAINER(S)/COACH(ES) GEZOCHT SV Hoogersmilde
SV Hoogersmilde is op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach voor onze gemotiveerde dames selectie. Dames 1 speelt in de 2e klasse Noordoost en dames 2 in de 3de klasse.

Daarnaast hebben wij nog een getalenteerd jongens A/heren team en een meisjes D team, die een train(st)er zoeken om het aanwezige potentieel in de teams naar boven te brengen.

Wij zoeken iemand die:

– Fanatiek is maar ook de gezelligheid binnen het team belangrijk vindt

– Mee denkt aan de opbouw binnen de vereniging richting de toekomst

– Jeugd speelsters betrekt/integreert in de selectie

– Open en duidelijk communiceert

– De groep technisch en tactisch kan verbeteren

Als er iemand is die training wil geven aan alle teams, heeft dat onze voorkeur.

We bieden je een vergoeding voor de gemaakte trainingsuren, reiskosten en waar nodig eventuele trainingsopleidingen. Dit alles natuurlijk in goed overleg. De groep traint op dinsdag, woensdag (heren) en donderdag avond en de thuiswedstrijden van het eerste team worden voornamelijk op zondag gespeeld.

In goed overleg kunnen we trainingsdagen wellicht behoefte aanpassen. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met: svh@handbal.nl

Damesteam van Warmunda zoekt nieuwe trainer!
Het damesteam van Warmunda zoekt een nieuwe trainer/coach. Wij spelen in regio Zuid-Holland.
Onze trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond. Tijdens het binnenseizoen trainen we op dinsdagavond en woensdagavond.

Wie zoeken wij:
– Enthousiaste trainer/coach met handbalkenni
– Een trainer die 2 x per week een training verzorgd
– Een trainer die 1 x per week op zondag het team coacht.

Wij bieden:
– Een gemotiveerd, leergierig en gezellig team.
– Vrijwilligersvergoeding.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur ons een mailtje via. warmunda@handbal.nl

Herenselectie HV Erix uit Lichtenvoorde (Gld.) zoekt vanaf het seizoen 2022/2023 een trainer en coach voor
team Heren 1.
Dit team speelt in de Hoofdklasse sinds 2017. Heren 1 is een gevarieerd team te noemen waar veel groei en
potentie in zit. Fanatisme is bij hen niet te missen en ze gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft
ook belangrijk voor de teamspirit en natuurlijk de gezelligheid.

Erix is een handbalvereniging die binnen alle leeftijdscategorieën inzet op clubbinding en op maximaal
haalbare sportprestaties zonder afbreuk te doen aan sportiviteit en plezier in het handballen. Meer
informatie over onze club vindt je op www.hverix.nl

Wat verwachten wij van onze train(st)er:
– heeft trainers- en coachervaring
– kan goed samenwerken om ook technisch plan uit te dragen binnen de vereniging
– heeft een duidelijke handbalvisie
– kan een spelersgroep motiveren
– heeft aandacht voor het team en individu
– kan leiding geven en nemen
– is handbal technisch en tactisch onderlegd
– kan gevarieerd training geven
– kan zich vinden in de visie van de vereniging

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur dan een mail naar
erix@handbal.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Westsite DC1 zoekt een keepster
Westsite DC1 is op zoek naar een keepster die samen met ons de uitdaging in de topklasse aan wil gaan! Dit is ons eerste jaar in de topklasse en volgende jaar willen we graag doorpakken en een vaste keeper zou dan fijn zijn. Wil jij met ons deze uitdaging aangaan kom dan eens langs of train vrijblijvend een paar keer met ons mee. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op met Michel Dol: 26.michel@gmail.com of 0652428217. 
 
Gezocht: talentvolle (jonge) speelsters Dames Vhc’13 Valkenswaard
Voor ons dames team, al jaren een topper in de hoofdklasse , zoeken we voor komend seizoen (2022-2023) versterking. Dit seizoen doen we weer mee om het kampioenschap, dus we zijn erg ambitieus als groep maar ook als club. Onze jeugd is nog iets te jong om door te stromen, maar die komen er aan. Daarom zoeken we voor nu even versterking buiten de club.
 
Dus ben jij dat (jonge) talent of je wil het echt hoger op proberen, én je hebt zin in een fanatieke groep meiden. Neem dan contact op Andredebrouwer@upcmail.nl Wij trainen op dinsdag en donderdag, kom anders gerust nu al een keer meedoen.

 

Wie wordt onze nieuwe train(st)er?
SC Dynamo zoekt voor de damesselectie voor komend seizoen (2022-2023) een nieuwe hoofdtrainer! Ben jij opzoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Onze dames spelen momenteel in de 3e klasse, zowel in de zaal als op het veld.

Wij zijn een gevarieerd team waar veel groei en potentie in zit. Fanatisme is bij ons niet te missen en we gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft ook belangrijk voor het teamverband en natuurlijk de gezelligheid.

Wat wij verwachten van onze nieuwe train(st)er:
– Is gemotiveerd en communiceert open en duidelijk;
– Heeft plezier in het geven van trainingen en kan zijn/haar enthousiasme overbrengen op het team;
– Kan zowel individueel als in teamverband de dames laten groeien;
– Kan minimaal één keer, maar het liefst tweemaal per week de training verzorgen (voorkeur dinsdag en donderdagavond). 

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je eerst kennismaken? Stuur een mailtje naar webredactie@scdynamo.nl.

DTS ‘48 zoekt een hoofdtrainer!  
Voor onze selectie zijn wij vanaf volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach en trainer. Onze #dames1 komt momenteel uit in de top van de hoofdklasse. De selectie is een groep meiden die gemotiveerd is, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  

Wat zoeken wij?
Enthousiasme en een gezonde dosis fanatisme
Een plan om het team nóg beter te maken
Iemand die communicatief vaardig is
Een trainer die twee keer per week de selectie traint (dames 1 en dames 2)
Een trainersdiploma is wenselijk (niet noodzakelijk)

Wat bieden wij?
Marktconforme vergoeding
Een selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
Een ambitieuze en gezellige vereniging

Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via tc@dts48.nl

DS1 van DSOV uit Vijfhuizen zoekt een enthousiaste trainer/coach
Voor onze selectie bij DSOV zijn wij vanaf seizoen 2022/2023 op zoek naar een trainer en coach voor dames 1.

Wij spelen in de hoofdklasse sinds 2020, maar volgend seizoen wordt (hopelijk) het eerste volledig seizoen in deze klasse i.v.m. Corona. Wij zijn een super gevarieerd team waar veel groei en potentie in zit. Fanatisme is bij ons niet te missen en we gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft ook belangrijk voor het teamverband en natuurlijk de gezelligheid.

Wat zoeken wij?

 • Een coach/trainer die gemotiveerd is om het team beter te maken met een plan wat past bij de groep
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is
 • Een coach/ trainer die twee keer per week de gehele selectie (dames 1 en 2) traint en bij de wedstrijden van dames 1 coacht.

Wij trainen op dinsdag en donderdagavond en spelen onze thuiswedstrijden vaak op zondag, de uitwedstrijden wisselen nog wel eens, maar meestal op zaterdagavond.

Spreekt bovenstaand profiel jou aan en ben je geïnteresseerd om de gemotiveerde dames uit Vijfhuizen te gaan trainen/coachen? Neem dan contact op met Danielle (voorzitter) via voorzitterhandbal@dsov.nl 

Oliveo Handbal zoekt een enthousiaste coach/hoofdtrainer herenselectie! 
Wij zijn gesitueerd in Pijnacker (Zuid-Holland)
 
Voor onze herenselectie zijn wij per direct en doorlopend in seizoen 2022-2023 op zoek naar een coach/hoofdtrainer. 
 
Ons 1e team komt momenteel uit in de Eerste Divisie. Onze herenselectie is een groep van gedreven jongens die gemotiveerd is om voor resultaat te gaan, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen van de hele selectie. Uiteraard ben je tijdens wedstrijden actief als coach bij heren 1. 
 
Wat zoeken wij? 
 • Een gedreven coach/trainer, die gemotiveerd is om zijn/haar team beter te maken met een daarbij passend plan.  
 • Een enthousiast en fanatieke coach/trainer die in staat is om deze eigenschappen over te brengen op de groep. 
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is. 
 • Een coach/trainer die twee keer per week de gehele selectie traint, zowel heren 1 als heren 2. 
 • In het bezit van een trainersdiploma is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 
Wat bieden wij?  
 • Marktconforme vergoeding 
 • Jeugdige selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via planning@oliveo-handbal.nl
 
Oliveo Handbal zoekt een enthousiaste coach/hoofdtrainer damesselectie! 
Wij zijn gesitueerd in Pijnacker (Zuid-Holland)
 
Voor onze damesselectie zijn wij per direct en doorlopend in seizoen 2022-2023 op zoek naar een coach/hoofdtrainer. 
 
Ons 1e team komt momenteel uit in de 2e divisie. Onze damesselectie is een groep van gedreven meiden die gemotiveerd is om voor resultaat te gaan, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is.  Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen van de hele selectie. Uiteraard ben je tijdens wedstrijden actief als coach bij dames 1. 
 
Wat zoeken wij? 
 • Een gedreven coach/trainer, die gemotiveerd is om zijn/haar team beter te maken met een daarbij passend plan.  
 • Een enthousiast en fanatieke coach/trainer die in staat is om deze eigenschappen over te brengen op de groep. 
 • Een coach/trainer die communicatief vaardig is. 
 • Een coach/trainer die twee keer per week de gehele selectie traint, zowel dames 1 als dames 2. 
 • In het bezit van een trainersdiploma is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 
Wat bieden wij?  
 • Marktconforme vergoeding 
 • Jeugdige selectie met volop kansen tot ontwikkeling  
 • Een ambitieuze en gezellige selectie binnen een prettige vereniging
Ben jij geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact opnemen via planning@oliveo-handbal.nl

Nijhof/Broekland is op zoek naar een trainer/coach: trainer van DS1 & DS2 en coach van DS1
De selectie is een groep zeer enthousiaste, fanatieke handbalsters die zich samen met een trainer/coach graag inspannen voor een goed resultaat. En die dat hand in hand willen laten gaan met plezier in het spel én met elkaar.

Als trainer maak je geen onderscheid in DS1 en DS2; de speelsters van beide teams krijgen evenveel aandacht. Dat heeft de afgelopen jaren heel fijn gewerkt en dit willen we graag behouden.

Natuurlijk breng je je eigen ideeën en visie mee, weet je wat je wilt en kun je dit onderbouwen. Transparantie vinden wij een vanzelfsprekendheid. Bij Nijhof/Broekland houden we van een spel op snelheid, staan we open voor 3/2/1 verdediging en snappen we dat we kracht en conditie moeten trainen.

Wij trainen op woensdag- en vrijdagavond, en we spelen onze thuiswedstrijden – normaliter voor veel publiek – op zaterdagavond om 19.30 uur.

Ben jij de trainer/coach die we zoeken, spreekt dit profiel je aan en denk je hierin meer dan voldoende ruimte te vinden om jezelf te zijn? Reageer dan via secretariaat.handbal@svbroekland.nl. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Peter Smit, voorzitter (06-13466113).

Leeftijd doet er bij ons niet toe, jong talent is meer dan welkom! Wij zien uit naar je reactie!

Train(st)er/coach gezocht voor DS1 HV Lettele
Wij zoeken per direct voor dames 1 een nieuwe hoofdtrain(st)er en coach. Dames 1 is een talentvolle groep met ambitie, die vlak voor corona kampioen is geworden van de Hoofdklasse B. Op dit moment komen ze uit in de 2e divisie. We hebben een trouw thuispubliek, wat elke week weer zorgt voor een volle tribune als de maatregelen het toelaten. 

Wij zoeken een trainer die;
– Dames 1 weet te prikkelen en het beste uit deze groep weet te halen;
– Ze technisch en tactisch kan verbeteren;
– Open en duidelijke communicatie heeft;
– Houdt van snel, offensief en aantrekkelijk handbal.

Er wordt 2 keer per week getraind en de thuiswedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld.

Heb je interesse? Neem dan contact op via: lettele@handbal.nl