Maandag 23 januari landelijke bekerloting heren op Papendal

Maandag 23 januari landelijke bekerloting heren op Papendal

Er zijn nog 16 teams in de race voor de landelijke beker bij de heren. Tien ploegen uit de eredivisie en HandbalNL League die zich rechtstreeks hebben geplaatst zullen zich voegen bij de zes regiowinnaars. Op maandag 23 januari om 16:30 uur wordt de loting gehouden. Deze is bij te wonen op het bondsbureau Papendallaan 60 6816 VD Arnhem. Aanmelden kan door te mailen naar competitie@handbal.nl

De wedstrijden zullen gespeeld worden op 7/8/9 februari. Bij alle wedstrijden geldt: regiowinnaars spelen thuis. De zes regiowinnaars zijn: Herpertz Bevo HC HS2, DWS, Oosting E&O/Hurry Up HS1, IMTO Benelux/Hellas, Rapiditas en Quintes/VVW.

De volgende 16 teams zijn nog in de race zijn voor de beker:
Herpertz/Bevo HC HS1
Green Park/Handbal Aalsmeer HS1
JD Techniek/Hurry-Up
KEMBIT-LIONS/Sittardia
KRAS/Volendam
RED-RAG/Tachos
Green Park/Handbal Aalsmeer HS2
The Dome /Handbal Houten
BFC
Quintus
Herpertz Bevo HC HS2
DWS
Oosting E&O/Hurry Up HS1
IMTO Benelux/Hellas
Rapiditas
Quintes/VVW