Clinic Gooi Jij De Bal Door? voor docenten, buurtsportcoaches, sportbedrijven en gemeenten!

Clinic Gooi Jij De Bal Door? voor docenten, buurtsportcoaches, sportbedrijven en gemeenten!

Ben jij benieuwd wat Gooi Jij De Bal Door? inhoudt, hoe het kinderen in beweging brengt en op welke manier je dit zelf op school of in de buurt kunt inzetten? En zou je de TeamNL Handbaldames aan het werk willen zien tegen Europees en Wereldkampioen Noorwegen? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 4 maart in Eindhoven! 

We organiseren op zaterdag 4 maart een clinic speciaal voor sportprofessionals. We willen jullie, vakdocenten lichamelijke opvoeding, buurtsportcoaches, sportbedrijven en gemeenten, kennis laten maken met Gooi Jij De Bal Door? Maar dat niet alleen, want we willen je ook inspireren om zelf aan de slag te gaan met een bal op school of in de buurt! Zo brengen we samen kinderen in beweging op een speelse manier. Als kers op de taart en als dank voor je inzet ontvang je na afloop een vrijkaart om de TeamNL Handbaldames te zien schitteren tegen topland Noorwegen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de clinic te volgen!  

Wat? 
Tijdens deze clinic maak je kennis met Gooi Jij De Bal Door? We laten je niet alleen kennis maken met de activiteiten en spellen die je in kan zetten, maar vertellen je ook graag meer over de achterliggende methodiek. Zo gaan we in op de vijf bewegingseigenschappen en de succesbeleving van het kind. Na afloop kun je zelf creatief aan de slag gaan tijdens de sportlessen of buiten op een plein! 

Datum en tijd 
Zaterdag 4 maart van 15:00 uur tot 16:30 uur. De wedstrijd Nederland-Noorwegen start om 19:00 uur!

Voor wie? 
Vakdocenten lichamelijke opvoeding, buurtsportcoaches, sportbedrijven en gemeenten 

Waar? 
De workshop vindt plaats in Sporthal Tivoli, de wedstrijd wordt gespeeld in het Indoor Sportcentrum Eindhoven. Let op! De afstand tussen beide locaties is ongeveer acht minuten rijden. 

Door wie? 
We hebben speciaal Ole Bruun Andersen over laten komen uit Denemarken. Hij is een zeer ervaren en enthousiaste trainer en deelt graag zijn kennis met jullie! De clinic is daarom ook in het Engels.  

Daarnaast is het team achter Gooi Jij De Bal Door? ook aanwezig om vragen te beantwoorden en het gesprek aan te gaan. Dit zal wel in het Nederlands plaatsvinden.  

Ben jij erbij? 
Meld je dan hier aan! 

We zien je graag op 4 maart in Sporthal Tivoli. Tot dan!