Handbaltoernooien en clinics 2022/2023

Handbaltoernooien en clinics 2022/2023

Organiseren jullie een clinic of toernooi? Laat het ons weten via redactie@handbal.nl.

Nationale toernooien/Clinics

Pinkster toernooi HV Zaanstreek 2023
Na onze 9 succesvolle toernooien in de afgelopen 10 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2023 wederom een veldhandbaltoernooi: het Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.  Wij nodigen u graag uit voor ons jubileumtoernooi waarbij wij natuurlijk ook leuke festiviteiten zullen hebben om te vieren dat wij de 10e editie organiseren.

Wanneer?
Barbecue en feestavond: 27 mei 2023
Toernooidag: 28 mei 2023
U kunt al vanaf vrijdagavond 26 mei op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2022-2023.

Kosten
Het inschrijfgeld is €15,- per team. Dit bedrag dient, in verband met de corona-epidemie, betaald te worden op de toernooi dag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi, worden overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig. Dit maakt ons toernooi ook uitermate geschikt als onderdeel en verblijfplaats voor uw handbalkamp

Ontbijt
Wij bieden u ook een heerlijk ontbijt aan, vraag naar de prijs per persoon per dag.

Kijk hier voor meer informatie.

Artevelde Cup
De volgende Artevelde Cup zal doorgaan op 19 en 20 mei 2023. Noteer deze datum dus zeker al in je agenda. Meer info vind je hier

Internationale/buitenlandse toernooien

MHB Cup
De MHB Cup op 20 mei 2023 in Montpellier, een internationaal buitentoernooi voor meisjes en jongens in de categorieën U11, U13 en U15. Bekijk de brochure , de accommodaties, het registratie forumlier en de activiteiten voor vrijdag voor meer informatie. 

Midden in de winter is het goed om terug te blikken op de zeer succesvolle MHB Cup van vorig jaar, toen we meer dan 1 000 jonge spelers verwelkomden op een warme, zonnige dag hier in Montpellier. Klik hier om de video te bekijken.


Elitesport Cup Handball, 07-11 april 2023
De EliteSport Cup heeft tot doel een hoogwaardige voorbereiding en competitiemogelijkheid op internationaal niveau te bieden aan de teams die deelnemen aan de kampioenschappen. Het toernooi vind plaats in Balatonfüred in Hongarije. 

Het toernooi is opgezet met 23 jaar ervaring voor volwassen en junior leeftijdsgroepen, de wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de Hongaarse handbalfederatie en de EHF, en de wedstrijden worden geleid door buitenlandse scheidsrechters en scheidsrechters gedelegeerd door de EHF en de MKSZ.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk team ten minste 4-5 wedstrijden speelt tijdens het toernooi, en naast de gespeelde wedstrijden bieden we een breed scala aan activiteiten om ervoor te zorgen dat de dagen die hier worden doorgebracht een onvergetelijke ervaring zijn voor de deelnemers.

Kijk hier voor meer informatie . 

HET IS DE MOEITE WAARD OM ZO SNEL MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN! 
Schrijf je in voor 15 februari en bespaar €40 op het inschrijvingsgeld!

 

Toernooi Léon Maroldt – Edition 2023
Het bestuur en de sportieve directie van HC Berchem nodigt u van harte uit voor de 15de editie van het “Léon Maroldt” toernooi.

Om het belang van jeugdwerk met andere clubs te delen en jonge handbalspelers de kans te geven om met anderen te wedijveren, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons toernooi.
Na een Corona-pauze van 2 jaar vindt de 2023-editie van het “Léon Maroldt”-toernooi voor de U17-teams plaats op 7 januari 2023 van 9.00 tot 18.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie. De Franse flyer of de Duitse flyer.