Workshops Spelvisie Jeugdhandbal & Tips techniektraining

Workshops Spelvisie Jeugdhandbal & Tips techniektraining

UPDATE 26-01-2023: Er zijn ontzettend veel aanmeldingen binnen gekomen, super leuk! Er is wat misgegaan met de bevestigingsmail waardoor niemand nog een bevestiging heeft ontvangen. We sturen jullie zo snel mogelijk een mail met verdere informatie. Je kunt je nog aanmelden, maar we gaan werken met een wachtlijst. 

Wil jij meer kennis over de spelvisie van het Jeugdhandbal bij de F-, E- en D-jeugd? Wil je graag nieuwe oefenvormen die je zelf kunt toepassen bij het geven van techniektraining? En lijkt het je daarnaast gaaf om de TeamNL Handbaldames live in actie te zien tegen topland Denemarken? Grijp dan nu je kans!

Op zondag 5 maart 2023 organiseren wij een een workshop gericht op de Spelvisie Jeugdhandbal en een workshop waarbij we jullie tips meegeven voor techniektrainingen. Na afloop spelen de TeamNL Handbaldames in Eindhoven tegen topland Denemarken voor de Golden League.

We nodigen je van harte uit om de workshops bij te wonen en om als kers op de taart de TeamNL Handbaldames aan te moedigen! We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan want VOL = VOL!

Datum en tijd
Zondag 5 maart

  • Workshopronde 1
    11:00 uur – 12:15 uur
  • Workshopronde 2
    12:45 – 14:00 uur

Er zijn twee workshoprondes, je kunt dus één of beide workshops volgen! De workshops vinden plaats om 11:00 uur en om 12:45 uur.

Wat?
We organiseren twee workshops gericht op de spelvisie van het Jeugdhandbal en het inzetten van de GOALCHA-bal bij techniektrainingen. Er zal ook ruimte zijn om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan!

Voor wie?
De workshop is voor begeleiders, trainers en coaches binnen het Jeugdhandbal, die actief zijn bij de F-, E-, en D-jeugd.

Door wie?
De workshop spelvisie staat onder leiding van Marieke Kalverda. Voor de workshop techniektraining hebben we speciaal Ole Bruun Andersen over laten komen uit Denemarken. Hij is een zeer ervaren en enthousiaste trainer en deelt graag zijn kennis met jullie! Deze workshop is daarom ook in het Engels.

Waar?
Indoor Sportcentrum Eindhoven

Ben jij erbij?
Meld je dan hier aan. 

Heb je vragen?
Stuur dan een mailtje naar jeugdhandbal@handbal.nl