Meld jouw schoolteam nu aan voor de Regiofinales Schoolhandbal!

Meld jouw schoolteam nu aan voor de Regiofinales Schoolhandbal!

Door het hele land organiseren verenigingen en gemeenten al jaren met veel succes handbaltoernooien voor basisschoolkinderen. Van groot tot klein komen de leerlingen naar het handbalveld om te strijden voor het lokale kampioenschap. Wie krijgt de felbegeerde beker én… mag meedoen aan de Regiofinale Schoolhandbal? 

Komend voorjaar vinden de Regiofinales Schoolhandbal weer plaats waar de winnaars van de lokale kampioenschappen aan mee mogen doen. 

Wie kunnen zich inschrijven voor de Regiofinales?

  • De winnaars van de plaatselijke schoolhandbaltoernooien voor groep 7 en 8.
  • De inschrijving staat open voor drie categorieën: jongensteams, meisjesteams en/of gemengde teams. Bij voldoende teams organiseren we voor alle drie de categorieën een kampioenschap. Bij onvoldoende gemengde teams worden deze toegevoegd aan de categorie jongens.
  • Wordt er geen plaatselijk toernooi georganiseerd, dan mag je als vereniging toch teams afvaardigen. Denk hierbij aan kinderen van jullie vereniging die op dezelfde basisschool zitten. Geef ze op als team! Op deze leuke manier kunnen de handballende kinderen, vriendjes en vriendinnetjes van school kennis laten maken met handbal. Wellicht een mooie kans om nieuwe leden te werven!

Klik hier voor een overzicht van alle regiofinales en meld je aan! Heb je vragen? Neem dan contact op met de contactpersoon van jouw regio.

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken met je schoolgenootjes, onder de vlag van je school! Tijdens de Regiofinales kun je kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal. Een hele gave ervaring!

NK SCHOOLHANDBAL 2023!
De winnaars van de regiofinales gaan de uitdaging met elkaar aan tijdens het NK Schoolhandbal. Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal wordt dit jaar op zaterdag 10 juni 2023 georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem!