Meld je nu aan voor activiteiten voor jongens bij Volendam!

Meld je nu aan voor activiteiten voor jongens bij Volendam!

De komende tijd worden er gave activiteiten georganiseerd op verschillende plekken in Noord-Holland voor jongens die handballen en jongens die (nog) niet handballen van 9 tot en met 14 jaar (E/D/C-jeugd). De eerste activiteit vond plaats bij HV Blokker. Dit was een groot succes! Er waren veel jongens aanwezig. De enthousiaste deelnemers konden zich uitleven tijdens een clinic, hebben samen gebrainstormd over de toekomst van het jongenshandbal en hebben gekeken naar een wedstrijd.

Zondag 5 februari bij Volendam!
Op zondag 5 februari wordt er een nieuwe dag speciaal voor de D- en C-jeugd en de B- en A-jeugd georganiseerd. Op het programma: speedhandballtoernooi, gezamenlijk eten, brainstormen, oplopen bij wedstrijden op eerste- en eredivisieniveau en natuurlijk de teams aanmoedigen tijdens de wedstrijden! De activiteiten beginnen om 9:30 uur en eindigen om 11:30 uur. De wedstrijd van heren 2 start om 12:00 uur en de wedstrijd van heren 1 om 14:00 uur. Jongens die zich aanmelden worden automatisch ingedeeld voor het oplopen! Moet je zelf handballen op zondag 5 februari? In overleg kan de wedstrijd verplaatst worden. 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier aan.