Serge Rink stopt als technisch directeur van het NHV

Serge Rink stopt als technisch directeur van het NHV

Technisch directeur van het Nederlands Handbal Verbond, Serge Rink, heeft besloten zijn contract niet te verlengen. De 46-jarige Rink heeft de functie een jaar vervuld en treedt vanaf 6 maart uit dienst. Rink geeft aan dat de werk-privé balans de belangrijkste reden is voor zijn besluit. Het NHV beraadt zich over de opvolging.

“Ik heb besloten om mijn contract als technisch directeur niet te verlengen. Voor mij zijn gezin, gezondheid en genieten van de job zeer belangrijk en helaas heb ik hier niet de juiste balans in kunnen vinden. Deze balans is wel nodig om de baan goed uit te kunnen voeren en de uitdagingen die er nog binnen deze rol liggen goed te kunnen vervullen”, legt Rink uit.

Directeur van het NHV, Jaap Wals, betreurt het besluit. “Serge heeft het afgelopen jaar goed werk verricht en was een verbinder die zocht naar samenwerking. Ik betreur zijn besluit, maar respecteer dit uiteraard wel. Ik wil hem danken voor zijn inzet en wens hem veel succes in zijn verdere loopbaan.”

Serge Rink kijkt met trots terug op zijn aanstelling. “Afgelopen jaar heb ik heel veel mooie dingen kunnen oppakken en ervaren. Ik vond het een eer om dit te mogen doen voor mijn handbalsport. Ik hoop dat ik de sporters en alle andere betrokkenen heb kunnen helpen en wens uiteraard iedereen ontzettend veel succes verder.”