Gesinus Huistra stopt als manager van de BENE-League Handball

Gesinus Huistra stopt als manager van de BENE-League Handball

Gesinus Huistra heeft na drie seizoenen besloten te stoppen met zijn rol als BENE-League Manager. De 50-jarige Huistra zwaait af na de BNL-finale, die op 18 maart gespeeld wordt. Huistra geeft aan dat het na drie jaar tijd is voor nieuwe uitdagingen. Het NHV en KBHB beraden zich over de opvolging.

“De turbulente start in coronatijd had veel uitdagingen, maar we zijn erin geslaagd de onderlinge verhoudingen en samenwerking te verstevigen. Na drie jaar is het tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe manager die kan doorbouwen om het mannenhandbal in Nederland en België verder te ontwikkelen.” legt Huistra uit.

Voorzitter van de BENE-League, Tjark de Lange, heeft begrip voor het besluit. “Gesinus heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de relaties tussen clubs en bonden. Er ligt een mooie fundering waar zijn opvolger mee verder kan. Ik wil hem danken voor zijn inzet voor de BENE-League en wens hem veel succes in de toekomst.”

Gesinus Huistra kijkt met plezier terug op zijn periode bij de BENE-League. “Ik heb drie jaar lang met veel plezier gewerkt voor de BENE-League, maar ik wil nu op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen de evenementen- en sportwereld. Ik wens iedereen veel succes en ik zal aan de zijlijn als supporter de BENE-League Handball blijven volgen.”