Vul de enquête over het competitie aanbod in en maak kans op mooie prijzen!

Vul de enquête over het competitie aanbod in en maak kans op mooie prijzen!

Vul hier de enquête in zodat we samen aan een passend aanbod kunnen bouwen!

Het NHV streeft ernaar om een zo goed mogelijk handbal aanbod voor de leden aan te bieden. Om het aanbod aan te laten aansluiten bij ieders wensen is het belangrijk om deze in kaart te brengen, daarvoor is een enquête gemaakt. Wij willen alle leden vragen om de enquête in te vullen zodat wij het competitie aanbod zo goed mogelijk op jullie aan kunnen laten sluiten! Daarnaast maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Door deze enquête in te vullen hebben jullie de kans om hun mening te laten horen over bepaalde zaken rondom de wedstrijdkalender. Denk hierbij aan het aantal wedstrijden, data van wedstrijden en inhaalweekenden. Met de uitkomsten van de enquête wordt gekeken hoe de competitie aangepast kan worden zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij ieders wensen en behoeften. Door het invullen van deze enquête help je dus jezelf én onze geliefde handbalsport. Daarnaast maak je ook kans op mooie prijzen!

De drie verenigingen waarvan het grootste percentage van de leden de enquête invullen krijgen 25 kaarten voor de wedstrijd van de TeamNL Handbalheren tegen Kroatië op 8 maart.*

Daarnaast verloten wij onder iedereen die de enquête invult ook 2 TeamNL wedstrijdshirts en 3 x 2 kaarten voor de TeamNL Handbaldames: Nederland-Tsjechië (2 maart) of Nederland-Denemarken (5 maart).*

Vul hier de enquête in zodat we samen aan een passend aanbod kunnen bouwen!

*De winnaars van de wedstrijdtickets worden op 27 februari geloot. De shirts worden onder iedereen die de enquête uiterlijk 12 maart heeft ingevuld verloot.