Donderdag 2 maart: Inspiratiesessie voor verenigingsbestuurders

Donderdag 2 maart: Inspiratiesessie voor verenigingsbestuurders

Op donderdag 2 maart is er een inspiratiesessie voor verenigingsbestuurders gepland in de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Na deelname ontvang je een vrijkaart voor de Golden League wedstrijd van de TeamNL Handbaldames tegen Tsjechië.

Samen met het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) organiseert het NHV deze inspiratiesessie om toekomstige bestuurders en de huidige generatie bestuurders te inspireren, ondersteunen en motiveren. Verschillende sportgenerieke uitdagingen staan tijdens de sessie centraal. Sportgeneriek zijn onderwerpen die, ongeacht de sport, een belangrijke rol spelen bij elke club of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan het (bestuurlijk) kader verjongen en aanvullen, hoe bestuurders kunnen inspelen op de veranderende maatschappij en hoe innovatieve ideeën kunnen worden uitgevoerd door de jongere potentiële bestuurders. 

Tijden

  • Inloop met goed verzorgd broodje – 18:00 uur
  • Start inspiratiesessie – 18:30 uur
  • Eind inpsiratiesessie – 19:50 uur
  • Wedstrijd Nederland vs. Tsjechië – 20:00 uur

Aanmelden
Meld je aan via deze link. We zien je graag in Eindhoven!