Waar zijn de wedstrijden in de Golden League live te zien?

Waar zijn de wedstrijden in de Golden League live te zien?

De TeamNL Handbaldames zijn maandag 27 februari voor het eerst in 2023 samengekomen voor een interlandweek. Deze week speelt de ploeg van bondscoach Per Johansson de Golden League in Eindhoven. Voor volle tribunes nemen ze het op tegen Tsjechië, regerend Europees kampioen Noorwegen en Denemarken. Er zijn nog kaarten te koop voor de wedstrijden tegen Tsjechië en Denemarken. Koop de tickets hier! Kun je niet naar Eindhoven afreizen? Dan is er goed nieuws! Alle wedstrijden in de Golden League zijn live te zien op Ziggo Sport!

Programma Golden League

Datum en tijd Wedstrijd Zender
Donderdag 2 maart 20:00 uur Nederland-Tsjechië  Ziggo Sport kanaal 13 en Ziggo Docu
Zaterdag 4 maart 19:00 uur Nederland-Noorwegen Ziggo Sport kanaal 13 en Ziggo Tennis
Zondag 5 maart 17:00 uur Nederland-Denemarken Ziggo Sport kanaal 13 en Ziggo Tennis

 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.