Kaartverkoop Nederland-Zweden op 7 & 8 april start vandaag!

Kaartverkoop Nederland-Zweden op 7 & 8 april start vandaag!

De TeamNL Handbaldames spelen begin april twee oefenwedstrijden tegen Zweden. Op vrijdag 7 april gaan beide landen de strijd voor het eerst met elkaar aan. Om 19:00 uur klinkt het beginsignaal. Een dag later, op zaterdag 8 april wordt de tweede wedstrijd gespeeld om 12:00 uur. Het Topsportcentrum in Almere vormt het strijdtoneel. Kom jij onze Oranjedames naar de overwinning schreeuwen? Vandaag begint de kaartverkoop, dus koop snel je ticketsVoor kinderen kosten de kaarten 1o euro en voor volwassenen 20 euro. 

De laatste keer dat Nederland en Zweden elkaar troffen was op het afgelopen Europees kampioenschap. In een doelpuntrijke wedstrijd was Zweden toen met 37-32 te sterk.