Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

Waar zijn de wedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

De TeamNL Handbalheren vervolgen deze week hun EK-kwalificatiereeks. Ze nemen het in een tweeluik op tegen Kroatië. In strijd om een ticket voor het EK2024 spelen ze woensdag het eerste duel. In het Indoor Sportcentrum Eindhoven klinkt het beginsignaal om 19:30 uur. Er zijn nog kaarten te koop. Scoor hier je tickets!

Vier dagen later, op zondag 12 maart treffen beide landen elkaar opnieuw. Ditmaal in het Kroatische Osijek. Deze wedstrijd start om 20:15 uur. Goed nieuws! Beide wedstrijden zijn live te zien op het Youtube kanaal van Ziggo Sport. Tevens is de eerste helft van de thuiswedstrijd te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en is de wedstrijd in zijn geheel te zien op Ziggo Sport Docu. De uitwedstrijd is ook helemaal te zien op Ziggo Sport Docu.