Van inspiratie naar doen!

Van inspiratie naar doen!

Tijdens dit seizoen hebben er op enkele plaatsen inspiratiesesseis voor bestuurders plaatsgevonden. Onder leiding van experts zijn onze bestuurders meegenomen hoe de veranderende samenleving vraagt om een andere aanpak bij verenigingen. Om hier verder op in te gaan bieden we de opleiding “Besturen met een visie” aan. In een driedaagse cursus wordt er gewerkt aan de kwaliteiten van bestuurders en aan het versterken van de vereniging. Hierin ontwikkelen zij een gefundeerde visie waar zij de komende jaren op voort kunnen bouwen. Daarnaast ontwikkelen zij ook hun eigen bestuurderskwaliteiten. 

Wil je hier ook aan deelnemen als vereniging?
Het liefst doe je dat met twee of drie personen, zodat jullie samen de opgedane kennis over kunnen brengen naar de vereniging. Meld je nu hier aan.