Drie leuke activiteiten zondag 30 april voorafgaand aan Nederland – Griekenland!

Drie leuke activiteiten zondag 30 april voorafgaand aan Nederland – Griekenland!

Voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen de TeamNL Handbalheren en Griekenland organiseert het NHV drie leuke activiteiten.  Een spelvisie workshop voor trainers, een clinic voor jongens en een OldStars handbal demonstratie en toernooi. Het is nu mogelijk om je aan te melden, via onderstaande formulieren. Doe dat voor 24 april, vol=vol. 

Jongenshandbalclinic

Speciaal voor jongens in de E-, D- en C-jeugd vindt er een leuke clinic plaats! Wil jij samen met je vrienden en teamgenoten erbij zijn? Meld je dan snel aan! Bij deelname aan de clinic ontvang je een gratis toegangskaart voor de wedstrijd van de TeamNL Handbalheren. 

 • Zondag 30 april
 • 12:15 – 14:15 uur
 • Topsportcentrum Almere, Breedtesporthal
 • Meld je hier aan.

Programma:
12:00 Ontvangst door Tom Zwarthoed
12:00 – 12:15 Mogelijkheid tot om te kleden
12:15 – 14:15 Clinic
14:15 – 15:00 Gelegenheid om te douchen
14:30 – 15:45 Heren U19 – België
18:00 – 20:00 Nederland-Griekenland

Workshop Spelvisie 

Wil jij meer kennis over de spelvisie van het Jeugdhandbal bij de E- en D-jeugd? Kom dan naar de workshop spelvisie! Deze  workshop is speciaal voor begeleiders, trainers en coaches binnen het Jeugdhandbal, die actief zijn bij de E-, en D-jeugd.

Het zal een interactieve workshop worden waarbij we de E- en D-jeugd categorie behandelen en we door middel van een demowedstrijd de visie willen verduidelijken. Na afloop ontvangen jullie een vrijkaart voor de wedstrijd Nederland-Griekenland. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan via onderstaand formulier.

 • Zondag 30 april 2023
 • Tijd: 15.00-17.00
 • Locatie: Topsportcentrum Almere, Breedtesporthal, zaal 2 en 3
 • Workshopbegeleiders: Marieke Kalverda en Annelies Smeets
 • Meld je hier aan.

 

OldStars handbal demonstratie en toernooi

We starten in de middag gezamenlijk met een kop koffie. Daarna begint het programma: Leon van Schie zal een warming up geven, er is een demo van OldStars handbal en daarna volgt een OldStars handbal toernooi. Mocht je team niet groot genoeg zijn om met een volledig team mee te doen aan het toernooi, kun je je ook los opgeven en dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd aan een team. Een uitwisseling tussen verschillende verenigingen, elkaar leren kennen en samen handballen.

Voor de interland na afloop zijn 40 vrijkaarten gereserveerd voor OldStars deelnemers/trainers, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus geef je zo snel mogelijk op!

Voor wie?

 • Trainers van OldStars handbal
 • OldStars handbal teams en losse spelers
 • Trainers en spelers die kennis wellen maken met OldStars handbal

Hoe ziet de dag er precies uit?
14:30    Inloop met koffie
15:00    Aanvang programma.
1ste gedeelte Demo training, warming up
2de gedeelte wedstrijdjes spelen
17:00    Einde programma
18:00    Aanvang EK kwalificatiewedstrijd heren Nederland-Griekenland.

Waar?
Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere

Aanmelden:
Meld jezelf aan via dit formulier.