Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbalheren te zien?

De TeamNL Handbalheren komen deze week weer bij elkaar! Tijdens de laatste interlandweek van het seizoen nemen de heren het op tegen België en Griekenland. Deze wedstrijden gaan bepalen of ze deel mogen nemen aan het EK in 2024. Op woensdag 26 april klinkt in Hasselt om 20:10 uur het startsignaal voor het uitduel in België. De laatste wedstrijd van de EK-kwalificatiereeks wordt om 18:00 uur gespeeld tegen Griekenland in een uitverkocht Topsportcentrum in Almere. 

Waar zijn de wedstrijden te zien?
Beide duels zijn live te zien op Ziggo Sport. In het schema hieronder is per wedstrijd te zien waar en hoe laat je de wedstrijden kan kijken. 

Wedstrijd Waar te zien? Hoe laat?
België-Nederland Ziggo Sport Docu en Youtube-kanaal Ziggo Sport 20:10 uur
Nederland-Griekenland Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo Sport Racing 18:00 uur

 

De laatste keer dat Nederland tegen België en Griekenland speelde was eerder in deze EK-kwalificatiereeks. De wedstrijd tegen de Belgen was spannend tot de laatste minuut. Nederland won deze wedstrijd met één doelpunt verschil: 25-24. Griekenland was te sterk in het eerste treffen. Nederland verloor  met 32-28. Bondscoach Staffan Olsson heeft 18 spelers opgenomen in zijn definitieve selectie.

Programma:
Woensdag 26 april
20:10 uur België – Nederland

Zondag 30 april
18:00 uur Nederland – Griekenland

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.