Kaartverkoop bekerfinales start woensdag 26 april!

Kaartverkoop bekerfinales start woensdag 26 april!

Het is bijna zover, de bekerfinales op donderdag 18 mei komen eraan. Vanwege de corona pandemie is dit de eerste keer sinds 2019 (!) dat de bekerfinale op het programma staat. De wedstrijden worden gespeeld in het Topsportcentrum in Almere. De kaartverkoop start woensdag 26 april om 12:00 uur. Dus zorg dat je er snel bij bent en koop je hier je tickets!

Het is een aantal jaar geleden, maar in 2019 wist bij de dames HV Quintus de beker mee naar huis te nemen. Dit jaar nemen Cabooter HandbaL Venlo en OTTO Work Force/VOC Amsterdam het tegen elkaar op. Wie wordt de nieuwe bekerkampioen? 

Bij de heren won KRAS/Volendam de laatste editie van de beker. Dit jaar staan zij wederom in de finale en nemen zij het op tegen Drenth Groep Hurry-Up. Gaat KRAS/Volendam voor titelprolongatie of gaat Drenth Groep Hurry-Up ervandoor met de beker? 

Programma bekerfinales 18 mei
Dames: 13:30 uur Cabooter HandbaL Venlo – OTTO Work Force/VOC Amsterdam
Heren: 16:00 uur Drenth Groep Hurry-Up – KRAS/Volendam

Tickets
Voor de bekerfinales is het (enkel) mogelijk om een dagticket te kopen, dus voor allebei de wedstrijden. De tickets kosten 20 euro voor volwassenen en voor jeugd t/m 15 jaar 10 euro.

Koop vanaf 26 april jouw tickets hier!