Accreditatie aanvragen Bekerfinales

Accreditatie aanvragen Bekerfinales

Op donderdag 18 mei staan de Bekerfinales gepland! Bij de dames nemen Cabooter HandbaL Venlo en OTTO Work Force/VOC Amsterdam het tegen elkaar op. Bij de heren barst de strijd los tussen Drenth Groep Hurry-Up en KRAS/Volendam. De dames spelen om 13:30 en de heren om 16:00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in het Topsportcentrum in Almere. 

Media
Wil jij als media aanwezig zijn bij de Bekerfinales? Meld je dan hier aan! Accreditatie kan tot uiterlijk zondag 14 mei aangevraagd worden. Op maandag 15 mei worden de bevestigingen van de accreditatie gestuurd.

Programma Bekerfinales 18 mei
Dames: 13:30 uur Cabooter HandbaL Venlo – OTTO Work Force/VOC Amsterdam
Heren: 16:00 uur Drenth Groep Hurry-Up – KRAS/Volendam

Tickets
Heb jij nog geen tickets? Er zijn nog tickets te verkrijgen! Dus zorg dat je er snel bij bent en bestel je tickets! De tickets kosten 20 euro voor volwassenen en voor jeugd t/m 15 jaar 10 euro.

Let op: het is (enkel) mogelijk om een dagticket te bestellen, dus voor allebei de wedstrijden!