CSV 2 kampioen rolstoelhandbal

CSV 2 kampioen rolstoelhandbal

Vorig weekend was de laatste competitiedag van de rolstoelhandbalcompetitie. Het was bijzonder spannend tot het eind omdat zowel CSV1, CSV2 en Quintus nog poule winnaar konden worden. Eerder verloor CSV1, waardoor in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen ook de winnaar van het seizoen bekend zou worden. CSV 2 en Quintus gingen samen uitmaken wie bovenaan zou eindigen. De wedstrijd ging in de eerste helft nog gelijk op en de ploegen gingen met 4-4 de rust in. Na de rust trok CSV 2 flink de teugels aan en met goed spel en een paar breaks werd de wedstrijd beslist. De eindstand was 9-5 in het voordeel van CSV 2. Daarmee mogen zij zich kampioen noemen, gefeliciteerd!

Eindstand competitie 22/23:
1 CSV2
2 Quintus
3 CSV1
4 Foreholte
5 CVO
6 Najaden
7 Ventura