Vacatures voor diverse functies Gooi JIJ de bal door?!

Vacatures voor diverse functies Gooi JIJ de bal door?!

Wil jij je passie en talent inzetten om anderen te inspireren en bij te dragen aan het stimuleren van sport & bewegen bij kinderen? Gooi JIJ de bal door?! (GJDBD) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers/stagiaires/ bijbaan voor verschillende uitdagende rollen.  

Wat is Gooi JIJ de bal door?! 
Gooi JIJ de bal door?! is het professioneel ontwikkelde sportstimuleringsprogramma voor kinderen vanaf groep 3. Het is een initiatief van het Nederlands Handbal Verbond, dat graag een bijdrage levert aan het stimuleren van sport & bewegen bij kinderen. Zo leggen we samen een fundament voor een gezondere toekomst! De clinics staat in het teken van plezier, teamspirit & samen successen beleven. Uiteraard met de bal als verbindende factor.  

 Enthousiast geworden? Bekijk de vacatures en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen in ons GJDBD-team!  

  1. Clinicgever: Heb jij een passie voor sport en beweging en wil je kinderen op basisscholen enthousiasmeren? Als clinicgever van Gooi JIJ de bal door?! ga jij langs basisscholen om gave lessen te verzorgen. Je bent enthousiast, hebt een proactieve houding en motiveert kinderen om plezier te maken. Jij laat alle kinderen kennismaken met het sporten met een bal! Je creëert een energieke en leerzame omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om actief te zijn en plezier te hebben. Lees hier verder en meld je aan via Gooi Jij De Bal Door?
  2. Schrijver: Ben jij een woordkunstenaar die het vermogen heeft om inspirerende verhalen te schrijven? Als schrijver heb je contact met onze handbalverenigingen, scholen en gemeentes om hun succeservaringen vast te leggen. Je vertaalt deze ervaringen/samenwerkingen naar boeiende verhalen die anderen inspireren om hetzelfde te bereiken.
  3. Content/Advertentie Specialist: Ben jij een creatieve geest met een talent voor het maken van boeiende content en advertenties? Als Content/Advertentie Specialist ben je verantwoordelijk voor het creëren en plaatsen van pakkende content en advertenties op verschillende mediakanalen. Je helpt GJDBD om een breder publiek te bereiken en bewustzijn te creëren voor het veelzijdig bewegen met een bal.
  4. Fotograaf/videograaf: Ben jij een gepassioneerde fotograaf of videograaf? Jij legt de clinics van GJDBD vast en creëert je levendige afbeeldingen die het belang van veelzijdig bewegen met een bal laten zien. Jouw werk helpt om anderen te inspireren en bewustzijn te vergroten.
  5. Oefenstofontwikkelaar: Ben jij een creatieve en gestructureerde sportprofessional? Heb je ervaring met het ontwikkelen van oefenstof en ben je in staat om deze op een overzichtelijke manier te presenteren? 

Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen en samenstellen van praktische oefeningen die gericht zijn op het veelzijdig bewegen met een bal en het breed motorisch ontwikkelen van kinderen. 

Wat bieden wij jou:    

  • Een leuke vergoeding en reiskosten  
  • De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen 
  • Een plaats in een enthousiast GJDBD-team  

Gooi JIJ ook de bal door voor breed motorisch ontwikkelen? Stuur je sollicitatie naar gooijijdebaldoor@handbal.nl en help ons om kinderen in beweging te brengen!