Nederlandse LGBTQ+ team komt in actie op het EK in Madrid

Nederlandse LGBTQ+ team komt in actie op het EK in Madrid

Ook dit jaar zal ons Nederlandse LGBTQ+ team vertegenwoordigd zijn op het LGBTQ+ EURO HANDBALSHIP, die op 28 t/m 30 juni in Madrid zullen plaatsvinden. Het team onder leiding van trainer Djordy Walczak kwam op het vorige EK te Oslo in de finale nog net te kort tegen het sterke gastland Noorwegen en  moest toen genoegen nemen met een zilveren medaille. Dit jaar is onder het motto van: “OUR DREAM, OUR GOLD!” hard gewerkt om de hoogst mogelijke prestatie te behalen, waarmee zij hopelijk voor de tweede keer in de geschiedenis met de Europese titel huiswaarts zullen keren.

De selectie

1 Ricardo Alings
2 Jeffrey Bouter
3 Bernard Broekmann
4 Bram Broekmans
5 Julian Eisel
6 Wesley Hage
7 Michaël Kensenhuis
8 Quincy Kompier
9 Ferry Oomen
10 Youri Ranzijn
11 Jelle van de Wall
12 Jack Waasdorp
13 Ralph Weijden
14 Joep Widdershoven

 

Namens het NHV en al onze leden wensen wij hen veel succes toe!