De Beach Heren U17 sluiten het EK af op plek 11

De Beach Heren U17 sluiten het EK af op plek 11

De Beach Heren U17 hebben het EK afgesloten op plek elf. Tijdens de laatste speeldag haalde Nederland wisselende resultaten. De eerste wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Oekraïne, vijf uur later sloot de formatie van Rob Stuart het EK af met een 0-2 nederlaag tegen Portugal. 

Nederland eindigde in poule B op plek vier, na een overwinning op Bulgarije. Dit betekende dat Nederland zich op moest gaan maken voor de Consolation Round, waarbij er gestreden werd voor de plekken 9 t/m 12. Tijdens deze ronde wist Nederland één van de drie wedstrijden te winnen, wat resulteerde in plek elf voor de Beach Heren U17.

Siebe Speckmann scoorde de meeste doelpunten voor Nederland tijdens het EK, zijn teller stond na zeven wedstrijden op 75 doelpunten. Kort daarachter volgde Senna Jansen, hij wist 74 doelpunten te maken. 

De Beach Heren kregen tijdens de prijsuitreiking een hele mooie prijs overhandigt. Het team kreeg namelijk de Fair Play Award uitgereikt, voor sportiviteit tijdens het toernooi.