BENE-League Handball bundelt krachten met ByTomorrow en Allus Media om groeiplannen te realiseren

BENE-League Handball bundelt krachten met ByTomorrow en Allus Media om groeiplannen te realiseren

De BENE-League Handball gaat vanaf aankomend seizoen samenwerken met ByTomorrow en Allus Media om de competitie te laten groeien en gestelde ambities te realiseren. ByTomorrow en Allus Media gaan de league en de clubs adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing, content en live productie. De samenwerking heeft als doel om de competitie commercieel te laten groeien en om de competitie interessanter te maken voor fans, kijkers en sponsoren.

Tjark de Lange (Voorzitter BENE-League) “Sportief gezien ligt er een sterk fundament. We kiezen met deze samenwerking met ByTomorrow voor versterking van de positionering van de BENE-League richting fans en partners.”

Patrick van Mil (Eigenaar ByTomorrow) “Wij geloven sterk in het verhaal wat de BENE-League te vertellen heeft. Samen met de clubs gaan wij aan de slag om deze verhalen te vertellen en te vermarkten. Een opdracht die perfect past bij ons bedrijf. We zijn dan ook heel trots op deze samenwerking.”