Handbaltoernooien en clinics 2023/2024

Handbaltoernooien en clinics 2023/2024

Organiseren jullie een clinic of toernooi? Laat het ons weten via redactie@handbal.nl.

HMC Raamsdonksveer heeft voor het veldtoernooi op zaterdag 26 augustus nog plaats voor enige jeugdteams

Momenteel is er nog ruimte voor :
1 F – team
1 E – team
1 D – team
1 MJC – team

Aanmelden kan tot en met woensdag 16 augustus. Er is sprake van inschrijfgeld en wellicht dient het team ook enige wedstrijden te fluiten. Wie het eerst komt, het eerst maalt!!

Inschrijven kan via toernooi@hmcraamsdonksveer.nl

18e Techvisie Jeugdhandbaltoernooi 

Beste handballiefhebbers,

Op 15,16 en 17 september aanstaande zal voor de 18e keer het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi plaatsvinden in de sporthal te Heeten. Een leuk toernooi als voorbereiding op de competitie. Op vrijdag spelen de C-teams, op zaterdag de B-teams en als laatste op de zondag de A-teams.  Op dit moment hebben we de C- en B poule al compleet en zoeken we voor de A-poule nog één tegenstander. Mocht er interesse zijn kan men e-mail sturen naar: secretaris@handbalheeten.nl

Met vriendelijke groet, Toernooicommissie Handbalvereniging Heeten.

Ron Keulen zaalhandbaltoernooi

Beste trainers, coaches, en spelers,

Het is weer zover! HV Gemini Voerendaal organiseert dit jaar alweer de 13e editie van het Ron Keulen zaalhandbaltoernooi. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op 15, 16, en 17 september 2023. Zoals gewoonlijk zal het toernooi plaatsvinden in sporthal de Joffer, Goswijnstraat 1, te Voerendaal.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de E-jeugd & F-jeugd €30, voor de D/C-jeugd €35, voor de B-jeugd €40 en voor Senioren €50. In onderstaand schema is te zien wanneer welke poules spelen. Om in te schrijven vragen wij jullie om het volgende formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevqBad-Xuy2d93XgfiUUgE74W9Tvcs3-ACcg1Wg7wyMas9CQ/viewform?usp=sf_link

Na het invullen en verzenden van het formulier zullen wij een betaalverzoek sturen. Bij het overmaken van het geld ook graag het team en de vereniging vermelden. Dit kan in de beschrijving van het betaalverzoek.
Let op: de inschrijving is pas voltooid wanneer de betaling is voldaan!

Vrijdag 15 september
17:00 – 18:40              E-jeugd
18:40 – 22:00              Dames Senioren (2e Klasse)

Zaterdag 16 september
9:00 – 11:00              D-jeugd
10:00 – 11:45              F-jeugd
11:00 – 13:40              Dames B (hoge klasse)
13:45 – 16:30              Dames B (lage klasse)
16:30 – 19:30              Dames Senioren 1 (hoofdklasse)

Zondag 19 september
9:00 – 11:00              Dames C
11:00 – 13:00              Heren C
13:00 – 16:15              Heren Senioren 3 (2e klasse)
16:15 – 19:30              Heren Senioren 2 (hoofdklasse/1e klasse)

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet! Toernooicommissie HV Gemini Voerendaal

Internationaal handbaltoernooi EHC 26 augustus 2023
Ons handbaltoernooi staat bekend als hét starttoernooi voor het nieuwe handbal seizoen. We hebben de beschikking over een zaal, verard veld, kunstgras en grasvelden. De wedstrijden worden grotendeels gefloten door bond- en verenigings-scheidsrechters. Wij nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan ons internationale toernooi. Na het toernooi kan je aanschuiven bij de gezellige BBQ.  Vervolgens kan je een oefenwedstijd kijken van onze herenselectie op eredivisieniveau, aansluitend is er een feestavond met een DJ.

En er is een mogelijkheid om te overnachten. Lees meer hierover en over inschrijven op de flyer:
 
 
 
Wim de Bakker Toernooi 2023 
 
Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2023 organiseert Quintus Handbal de vierde editie van het Wim de Bakker Toernooi. Een internationaal jongenshandbal toernooi vernoemd naar voormalig topjeugdtrainer Wim de Bakker van Quintus Handbal. Twee volle dagen handbal op het hoogste jeugdniveau. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:
• Heren A (U19): geboortejaar 2004 of later
• Heren B (U17): geboortejaar 2007 of later
• Heren C (U15): geboortejaar 2009 of later
 
Inschrijven kan tot 1 juni 2023 via www.tournify.nl/live/wimdebakkertoernooi. Wanneer er meer ploegen zijn ingeschreven dan plaatsen zal er wederom geloot worden. Kosten voor deelnamen zijn €100,- per team.
Ook is er dit jaar weer mogelijkheid om te overnachten tijdens het toernooi. De kosten zijn €15,- per persoon en dit is inclusief overnachting in een nabijgelegen sporthal, zaterdag avond eten en zondag ochtend ontbijt. Wel dient iedereen zijn eigen luchtbed, slaapzak en kussen mee te nemen.
 
Voor vragen kan je contact opnemen met wimdebakkertoernooi@quintushandbal.nl 
 
2nd Jan Jong Tournament JuRo Unirek VZV – 28 & 29 december 2023
 
Afgelopen december vond ons eerste internationale Jan Jong Tournament plaatst. Wij kijken terug op een succesvol toernooi en de keuze om een 2e toernooi te organiseren was snel gemaakt! Het 2e Jan Jong Tournament gaat plaatsvinden op 28 en 29 december 2023 in Sportcentrum VZV in ’t Veld.  
Handbalvereniging JuRo Unirek VZV organiseert het internationaal toernooi voor de volgende jeugdcategorieën: A-jeugd (MO19 = U18-U19-U20) B-jeugd (MO17 = U16-U17) C-jeugd (MO15= U14-U15)
De speelsterkte dient minimaal topklasse zijn. Wilt u mee doen, wees er snel bij, er kunnen maximaal 8 teams per categorie mee doen. LET OP; per categorie is er in instantie plaats voor 4 Nederlandse teams. Bent u het 5e Nederlandse team of later, dan komt u op de wachtlijst. Op deze manier willen wij plekken reserveren voor buitenlandse teams.
Wij bieden u de mogelijkheid om in de nacht van 28 en 29 december te overnachten in het sportcentrum, de kosten hiervan zijn €15 per persoon, inclusief ontbijt (vol=vol). Er zijn ook verschillende groepsaccommodaties in de omgeving, dit moet u echter zelf organiseren. De overnachtingskosten zijn niet meegenomen in het inschrijfgeld.
Op donderdag 28 december, na afloop van de 1e speeldag, organiseren wij een sportbuffet. De kosten van het buffet zijn €12,50 per persoon (excl. drinken) en is optioneel. U dient uw team wel van tevoren op te geven.
Deelname aan dit toernooi kost €125 per team, plus € 10 inschrijfkosten (geen retour van de inschrijfkosten bij een eventuele annulering). Borg bij overnachting in sportcentrum is €150 per team.  
Aanmelden kan via de volgende link: Jan Jong Tournament JuRo Unirek VZV 2023 (tournify.nl)

“Heuvelland Veldhandbal Toernooi 2023“

Ons toernooi gaat plaatsvinden op zondag 10 september 2023. De locatie is ook dit jaar het fraaie  sportcomplex van vv Sportclub’25 te Bocholtz. Er kan ingeschreven worden van F jeugd tot Senioren; Jongens, Meisjes, Dames, Heren & Recreanten

– INSCHRIJVEN KAN TOT 1 JULI [of eerder / ca. 110 teams is max. en vol=vol]
– Info: Huub Senden 06 29218077 / App     
– E-mail: huub.senden@hccnet.nl

Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar onze website: www.heuvellandtoernooi.nl

De organiserende handbalverenigingen zijn: Margraten, Olympia, Juliana, MenG Optimo en Esia.

Beleefd uitnodigend,

de SHHT handbalverenigingen

HMC Raamsdonksveer organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 augustus een veldhandbaltoernooi.

Inschrijven op zaterdag is mogelijk voor F-, E-, D-, C- en B-jeugd.

Inschrijven op zondag is mogelijk voor A-jeugd, Senioren en Recreanten.

Het inschrijfgeld per team bedraagt op zaterdag € 20,00 en op zondag € 25,00.

Inschrijven kan tot 1 juli 2023 via toernooi@hmcraamsdonksveer.nl

Nationale toernooien/Clinics

Op zaterdag 1 juli is het zover. Dan zal de 16e editie van de Kraacht Kup plaatsvinden. Op zaterdag is het jeugdtoernooi op het gras (F- tot en met A-jeugd). Het unieke aan de Kraacht Kup is de koppeling tussen normale handbalwedstrijden en ShootOut. Zet de datum vast in je agenda want dit toernooi wil je natuurlijk niet missen!
Meer informatie vind je op onze website:
https://www.white-demons.nl/kraacht-kup”

Handbalvereniging Westsite organiseert van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli een toernooi met zowel veldhandbal als beachhandball (NK kwalificatietoernooi 2024). 

Veldhandbal

  • Meisjes/jongens/gemengd E- en F-jeugd: zaterdag

Info jeugdtoernooijeugdtoernooi@westsite.amsterdam

Beachhandball

  • Meisjes en jongens B-, C-, D-jeugd: zaterdag  
  • Dames en heren A-jeugd: zondag
  • Dames en heren senioren: vrijdag* t/m zondag  

Info beachtoernooi: Amsterdam Beach Handball NK Kwalificatietoernooi – Beach Handball

* Het is ook mogelijk alleen zaterdag en zondag te spelen. Voor de dames en heren senioren is er zaterdagavond  een barbecue en feestavond in de kantine.  Ook is er gelegenheid om op ons terrein te kamperen.

We hopen jullie dan te zien! 

Internationale/buitenlandse toernooien

MHB Cup
De MHB Cup op 20 mei 2023 in Montpellier, een internationaal buitentoernooi voor meisjes en jongens in de categorieën U11, U13 en U15. Bekijk de brochure , de accommodaties, het registratie forumlier en de activiteiten voor vrijdag voor meer informatie. 

Midden in de winter is het goed om terug te blikken op de zeer succesvolle MHB Cup van vorig jaar, toen we meer dan 1 000 jonge spelers verwelkomden op een warme, zonnige dag hier in Montpellier. Klik hier om de video te bekijken.

Elitesport Cup Handball, 07-11 april 2023
De EliteSport Cup heeft tot doel een hoogwaardige voorbereiding en competitiemogelijkheid op internationaal niveau te bieden aan de teams die deelnemen aan de kampioenschappen. Het toernooi vind plaats in Balatonfüred in Hongarije. 

Het toernooi is opgezet met 23 jaar ervaring voor volwassen en junior leeftijdsgroepen, de wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de Hongaarse handbalfederatie en de EHF, en de wedstrijden worden geleid door buitenlandse scheidsrechters en scheidsrechters gedelegeerd door de EHF en de MKSZ.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elk team ten minste 4-5 wedstrijden speelt tijdens het toernooi, en naast de gespeelde wedstrijden bieden we een breed scala aan activiteiten om ervoor te zorgen dat de dagen die hier worden doorgebracht een onvergetelijke ervaring zijn voor de deelnemers.

Kijk hier voor meer informatie . 

HET IS DE MOEITE WAARD OM ZO SNEL MOGELIJK IN TE SCHRIJVEN! 
Schrijf je in voor 15 februari en bespaar €40 op het inschrijvingsgeld!