Trap het nieuwe seizoen af met twee topwedstrijden tijdens de SuperCup

Trap het nieuwe seizoen af met twee topwedstrijden tijdens de SuperCup

Wie pakt de eerste prijs van het seizoen? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven op zaterdag 26 augustus. The Dome in Houten vormt dan het strijdtoneel van de SuperCup 2023.

Dames
Op zaterdag 26 augustus luiden de dames het nieuwe seizoen in. VOC Amsterdam en Handbal Venlo gaan om 15:00 uur strijden om de felbegeerde beker. Tijdens de bekerfinale in Almere ging Venlo er met de titel vandoor. Een paar weken later kroonde VOC zich tot landskampioen. Het belooft een spannende strijd te worden tussen beide ploegen!

Heren
KEMBIT-LIONS en Kras/Volendam gaan bepalen wie de beker omhoog mag houden bij de heren. Het beginsignaal klinkt om 18:00 uur. Vorig seizoen bleek Lions over twee wedstrijden te sterk voor Volendam in strijd om de landstitel. De Volendammers wisten wel de landelijke beker te veroveren. Gaat de landskampioen of de bekerwinnaar er met de eerste prijs van het seizoen vandoor? 

Tickets
Wil je live aanwezig zijn bij deze topwedstrijden? Dat kan! Kaarten voor de wedstrijden kunnen namelijk gekocht worden via: handbalsupercup.nl/tickets/.

Programma
15:00 uur OTTO Work Force/VOC Amsterdam – Cabooter Group/HC Groot Venlo
18:00 uur KEMBIT-LIONS/Sittardia – KRAS/Volendam

Livestream
Beide wedstrijden zijn live te volgen via een livestream. De wedstrijd van de dames is hier te bekijken en de wedstrijd van de heren hier.