Kaartverkoop Nederland – Portugal donderdag 7 september van start

Kaartverkoop Nederland – Portugal donderdag 7 september van start

De TeamNL Handbaldames komen bijna weer in actie! Op donderdag 12 oktober speelt de ploeg tegen Portugal. Het is de eerste wedstrijd van in totaal zes wedstrijden die ervoor moeten zorgen dat onze handbaldames zich plaatsen voor het EK2024. Om het duel te winnen kunnen ze jullie steun goed gebruiken! 

Zorg dat ook jij erbij bent op 12 oktober in het Topsportcentrum Almere. De deuren gaan op tijd open om 17:30 uur en de wedstrijd zelf begint om 19:30 uur. De kaartverkoop start volgende week donderdag 7 september om 12:00. De tickets voor kinderen t/m 15 jaar zijn €12,50 per stuk en de tickets voor 16+ zijn €25. De tickets zijn beschikbaar via https://www.handbal.nl/tickets/.

Nederland is bij de loting voor de kwalificatie van het EK 2024 ingedeeld in groep 3. Zij nemen het in deze poule op tegen Tsjechië, Portugal en Finland. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. In totaal zullen er 24 landen deelnemen aan het toernooi. Het Europees kampioenschap vindt plaats van 28 november t/m 15 december 2024. De speelsteden zijn Budapest en Debrecen (Hongarije), Innsbruck en Wenen (Oostenrijk) en Basel (Zwitserland). 

Aanvullende bezoekersinformatie:
Wegens de werkzaamheden rondom het Topsportcentrum Almere zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar dan normaal. Het advies is dan ook om met het OV te komen. Pak de trein naar Almere Poort, vanaf het station is het maar tien minuten lopen. Mocht je wel met de auto komen, kom dan op tijd om opstoppingen te voorkomen en houdt rekening met een grotere afstand naar de zaal.

We hopen jullie te zien bij de wedstrijd in Almere!