Kaartverkoop WK 2023 dames en EK 2024 heren

Kaartverkoop WK 2023 dames en EK 2024 heren

De TeamNL Handbaldames gaan vanaf eind november strijden om de wereldtitel. Het WK vindt plaats van 29 november t/m 17 december in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Nederland is ingedeeld in groep H met Tsjechië, Argentinië en Congo. Wil jij hier nou ook bij zijn? 

Kaartverkoop WK Dames
De kaartverkoop loopt via de organisatie van het toernooi. De tickets zijn te verkrijgen per gastland. Nederland speelt alle poulewedstrijden in het Deense Frederikshavn. Je kunt dagtickets kopen. Met de dagtickets heb je toegang tot de wedstrijd van het Nederlands team en een andere wedstrijd die in poule H gespeeld wordt. Als de dames bij de eerste drie in de poule eindigen gaan ze door naar de Main Round. De wedstrijden van Nederland worden dan opnieuw gespeeld in Frederikshavn. Tickets zijn hier verkrijgbaar!

Wedstrijdschema WK*
30 november Nederland-Argentinië 
2 december Congo-Nederland
4 december Nederland-Tsjechië
*De tijden van de wedstrijden zijn nog niet bekend

Kaartverkoop EK Heren
In januari nemen de TeamNL Handbalheren voor de derde keer in de geschiedenis deel aan het Europees Kampioenschap. Het EK vindt plaats van 10 t/m 28 januari in Duitsland. Nederland is ingedeeld in poule E met Zweden, Bosnië en Herzegovina en Georgië. Wil jij de mannen aanmoedigen in Duitsland?

Kaartverkoop
De kaartverkoop van het toernooi loopt via de EHF. Kaarten zijn te verkrijgen per speelstad. Nederland speelt alle wedstrijden in Mannheim. Als je kiest voor Mannheim kun de keuze uit ‘packages’ en ‘dagtickets’. Als je kiest voor packages heb je toegang tot alle groepswedstrijden van poule E. Het is ook mogelijk om dagtickets te kopen, hiermee krijg je toegang tot alle wedstrijden die op de betreffende dag worden gespeeld. Tickets zijn hier verkrijgbaar! 

Oranje Fanvak
Wil je graag tussen de Oranjesupporters zitten? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar in het Oranje Fanvak (vak 207).

Wedstrijdschema EK:
11 januari 18:00 uur: Nederland-Georgië
13 januari 18:00 uur: Bosnië en Herzegovina-Nederland
15 januari 20:30 uur: Zweden-Nederland