Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

Waar zijn de EK-kwalificatiewedstrijden van de TeamNL Handbaldames te zien?

De TeamNL Handbaldames melden zich in oktober voor de start van de kwalificatiereeks voor het EK2024. De ploeg van bondscoach Per Johansson neemt het in de eerste interlandweek van het seizoen op tegen Portugal en Finland.

Op donderdag 12 oktober spelen de TeamNL Handbaldames op eigen bodem. In het Tosportcentrum Almere gaan ze tegen Portugal strijden om de eerste punten. Voor de wedstrijd, die om 19:30 uur begint, zijn nog kaarten te koop via: handbal.nl/tickets. Twee dagen later, op zaterdag 14 oktober wordt de kwalificatiereeks vervolgd met een duel tegen Finland. In het Finse Karis klinkt om 15:00 uur het beginsignaal.

Wil jij dit niet missen?
Dat hoeft ook niet! Beide wedstrijden zijn live te zien. De wedstrijd tegen Portugal zal worden uitgezonden op HandbalNL.tv en het duel tegen Finland is te zien via Ziggo Sport. 

Wedstrijd Waar te zien? Hoe laat?
Nederland – Portugal HandbalNL.tv 19:30 uur
Finland – Nederland Ziggo Sport kanaal 14 & Select 15:00 uur

 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.