Schrijf je nu in voor Olympic Moves 2023-2024

Schrijf je nu in voor Olympic Moves 2023-2024

Geef jou en je klasgenoten op voor Olympic Moves

Ben jij een jongedame tussen de 12 en 19 jaar die graag samen met je klasgenoten de sportieve uitdaging van het handballen aan wilt gaan? Grijp dan nu de kans om met jouw schoolhandbalteam de strijd aan te gaan tegen andere scholen!

Schrijf je vandaag nog in bij je gymleraar en laat jouw schoolhandbalteam schitteren bij Olympic Moves. Onthoud, alleen je gymleraar kan jouw school inschrijven! Zodra je docent het schoolhandbalteam heeft aangemeld, wacht een spannend avontuur in de regiofinales, waar jouw school zich kan kwalificeren voor de nationale finale! De regiofinales vinden plaats tussen 19 maart en 25 april 2024.

De kers op de taart is The School Final van Olympic Moves, een jaarlijkse grootschalige sportieve afsluiting. Hier nemen meer dan 6000 finalisten de uitdaging aan en strijden ze om het kampioenschap voor scholen in maar liefst 16 verschillende sporten. Het is een dag vol sportiviteit en plezier, waarbij het motto luidt: “Deelnemen is net zo belangrijk als winnen.” Doe mee en beleef een onvergetelijke dag vol sport en vriendschap! The School Final vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 juni, dus zet het vast in je agenda!

Inschrijven doe je hier!

Wat is Olympic Moves?

Olympic Moves biedt middelbare scholieren de gelegenheid om een brede waaier aan sporten te ontdekken en te genieten van het plezier die deze activiteiten met zich meebrengen. Binnen een omgeving die de waarden van de Olympische Spelen omarmt en aansluit bij de leefwereld van jongeren, krijgen zij de kans om zowel fysiek als sociaal te groeien via Olympic Moves. Op dit moment nemen meer dan 380 middelbare scholen deel aan dit initiatief, wat meer dan de helft van alle middelbare scholen in Nederland vertegenwoordigt!

Onderzoek heeft aangetoond dat dit programma jongeren enthousiast maakt voor sport en hen onvergetelijke en plezierige momenten bezorgt door samen te sporten. Olympic Moves, opgericht door KVLO en NOC*NSF, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land. Sinds 2020 is Gezonde Generatie een partner van Olympic Moves.

Meer informatie over Olympic Moves vind je hier