Dit waren de regionale Special Olympics!

Dit waren de regionale Special Olympics!

Zaterdag 21 oktober was het weer zover: de regionale Special Olympics, gehouden in Almere bij Havas. De Special Olympics is een toernooi waarin G-handbalteams het tegen elkaar opnemen tijdens wedstrijden waarin plezier voorop staat. Dit toernooi waren er maar liefst 8 deelnemende teams: Baarn, Westsite, Only Friends, SEW, KSV, Koedijk, Nijenrodes & uiteraard Havas.

Na een prachtige opening van de wethouders en de Athlete Leader kon het toernooi van start gaan. In de ochtend werden er de zogeheten Division wedstrijden gespeeld. Dit zijn wedstrijden om te kijken hoe sterk ieder team is. In de middag konden, op basis van deze wedstrijden, de echte wedstrijden beginnen.

Nadat alle spelers elkaar begroet hadden, konden de teams flink aan de bak. Inmiddels kennen veel spelers elkaar en dat verhoogt de sfeer binnen en buiten het veld. Elke speler speelt op zijn eigen niveau en alle teams waren flink aan elkaar gewaagd! Wat een leuke, sportieve wedstrijden zijn er gespeeld. Of er nou gewonnen of verloren werd: het plezier spatte ervan af bij alle teams.  

Alle spelers gingen met of een vaantje of een medaille naar huis, want we zijn allemaal winners. Havas bedankt voor deze mooie dag!

Special Olympics