Meld je aan voor de workshop(s) spelvisie jeugdhandbal

Meld je aan voor de workshop(s) spelvisie jeugdhandbal

Bij jeugdhandbal komen er veel vragen binnen over de spelvisie. Er zijn bij het jeugdhandbal veel volwassen mensen betrokken. Mensen afkomstig uit het handbal, maar ook veel ouders die zelf nooit hebben gehandbald. Beiden hebben één ding gemeen: ze hebben geen ervaring met het spelen volgens de huidige spelregels bij de jeugd. Regelmatig zijn er wedstrijden waarbij de ene tegenstander wel en de andere niet volgens de spelvisie speelt. Hierdoor ontstaat veel discussie op en om het veld en dat komt niet ten goede van het spelplezier van de jeugdspelers.

Workshops spelvisie
Om de spelvisie verder toe te lichten en onduidelijkheden te voorkomen, verzorgt het NHV op 25 november in Rotterdam en 26 november in Almelo 2 workshops. Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van een theoretisch en praktijk gedeelte uitleggen waarom er gekozen is voor deze Spelvisie. Waarom het zo waardevol is om deze te begrijpen en als collectief toe te passen tijdens de competitie. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze Spelvisie Jeugdhandbal professional: Marieke Kalverda. Er is ruimte om inhoudelijke vraagstukken te bespreken en je zult in de praktijk zien waarom de Spelvisie Jeugdhandbal bijdraagt aan het opleiden van duurzame en gelukkige sporters.

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn voor trainers, coaches, scheidsrechters, bestuurders, ouders of anderen die betrokken zijn bij het jeugdhandbal (E- en D-jeugd).

Aanmelden
Programma Rotterdam:
15.20-15.30 Aanmelden workshop + ontvangst vrijkaart
15.30-16.30 Theorie Spelvisie Jeugdhandbal
16.30-17.30 Demowedstrijd Spelvisie Jeugdhandbal
19.00 Oefenwedstrijd Nederland – Hongarije

Meld je hier aan voor de workshop in Rotterdam op 25 november.

Programma Almelo:
Tijdens de Spelvisie Workshop in Almelo zullen we wat meer de diepte in gaan op de stof. Hoe coach ik volgens de Spelvisie Jeugdhandbal? En hoe zorg ik ervoor dat ik deze visie meeneem in mijn trainingen? Vragen waar we tijdens deze workshop antwoord op gaan geven!
Let op: vanwege de beperkte zitplaatsen is het helaas niet mogelijk om vrijkaarten aan te bieden.

12.50 – 13.00 Aanmelden workshop
13.00 – 13.30 Theorie Spelvisie Jeugdhandbal
13.30 – 14.30 Training en demowedstrijd Spelvisie Jeugdhandbal

Meld je hier aan voor de workshop in Almelo op 26 november.

Meer informatie
Op onze website vind je ook veel informatie over de spelvisie. Wil je meer weten? Bekijk dan deze pagina over Jeugdhandbal of meld je hier aan voor de nieuwsbrief Spelvisie Jeugdhandbal.