Hulp nodig bij de aanleg van een Beachveld? Wij helpen je op weg!

Hulp nodig bij de aanleg van een Beachveld? Wij helpen je op weg!

Is jouw club of gemeente geïnteresseerd in het realiseren van een beachsportveld of -accommodatie voor Beach Handball of wellicht een combinatie met andere beachsporten? Dan kunnen het NHV en Beachsport Nederland jouw vereniging verder helpen!

Advies of begeleiding bij dit traject.
Bij een eerste idee of brainstorm sessie kunnen er al veel vragen op je af komen en weet je niet meer waar je moet beginnen. Soms kunnen gebrek aan kennis of de juiste ervaring je beperken en heb je wellicht een second opinion nodig. Het NHV en Beachsport Nederland kunnen je op weg helpen in dit traject. Van een gratis intake tot een uitgebreider advies- en begeleidingstraject door onze sportprofessionals. Dit traject is veelal gratis voor jouw club of vereniging!

Aanmelden voor een advies- of begeleidingstraject?
Wil jij extra informatie en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, of ben je wellicht al wat verder in een opstart traject, maar wil je er graag samen naar kijken? Kom dan naar de Nationale Sportvakbeurs op woensdag 15 november in Gorinchem of maak een afspraak via info@beachsportnederland.nl. Op de beurs staat Beachsport Nederland met een compleet beachsportveld en laten ze naast leuke demonstraties ook verschillende beachsport materialen zien en geven we je graag advies, tips en tricks op de beurs. 

Meer informatie over de nationale sportvakbeurs en gratis tickets zijn te verkrijgen via www.beachsportnederland.nl.

beach handbal veld