Vacature: lid Werkgroep Competitie

Vacature: lid Werkgroep Competitie

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) is op zoek naar enthousiaste kandidaten om deel uit te maken van onze Werkgroep Competitie. Als lid van deze werkgroep speel je een cruciale rol in het bevorderen en ontwikkelen van de handbalcompetities in Nederland. We zijn op zoek naar gemotiveerde individuen met een passie voor handbal. Als je graag wilt bijdragen aan de groei en verbetering van de handbalcompetities in Nederland, dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Functieomschrijving:
Als lid van de Werkgroep Competitie wordt je nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen de competities van het NHV en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, verder denk je mee bij:

 • Het verbeteren van bestaande competitieformats.
 • Het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor competitieformats.
 • Het opstellen van reglementen en richtlijnen voor de handbalcompetities.

De Werkgroep Competitie is op zoek naar nieuwe leden die voldoen aan het volgende profiel:

 • Analytische vaardigheden.
 • Communicatieve en teamgerichte instelling.
 • Bereidheid om te reizen en deel te nemen aan vergaderingen (1x per 3 /4 maanden op maandag of woensdag overdag) Uiteraard in afstemming.
 • Kennis van de regels en voorschriften van het NHV is een pré.

Wat bieden wij?

 • De kans om een positieve impact te hebben op de handbalcompetities in Nederland.
 • Samenwerking met enthousiaste mede handballers over heel Nederland.
 • Een actieve rol binnen de handbalgemeenschap in Nederland.
 • Een reiskostenvergoeding voor het bijwonen van vergaderingen.

Hoe solliciteren?
Als je geïnteresseerd bent in deze positie, stuur dan je cv en korte motivatiebrief naar mj.de.koning@handbal.nl. In je korte motivatiebrief kun je uitleggen waarom je graag deel wilt uitmaken van de Werkgroep Competitie en welke specifieke vaardigheden en ervaring je meebrengt.

Het Nederlands Handbal Verbond streeft naar diversiteit en inclusie in al zijn activiteiten. We moedigen kandidaten van alle achtergronden en leeftijden aan om te solliciteren.

Voor vragen over de vacature en/of de procedure kunt u contact opnemen met Maarten-Jan de Koning, Manager Competitie & Arbitrage, op telefoonnummer 06-30174926 of Karel Scheurs, Voorzitter Werkgroep Competitie, op telefoonnummer 06-20406872. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen als lid van onze Werkgroep Competitie!