Pilot nieuwe HT2 opleiding groot succes

Pilot nieuwe HT2 opleiding groot succes

Zaterdag 11 november vond de laatste bijeenkomst van de pilot voor de nieuwe handbaltrainer 2 opleiding (HT2) plaats. De Pilot werd gehouden in Nieuwegein en telde 14 enthousiaste deelnemers. Omdat de pilot zeer goed is bevallen, is het plan om in 2024 nog een aantal Handbaltrainer 2 opleidingen te starten, volgens de nieuwe methode.

Wat is het verschil tussen de oude & nieuwe HT2 opleiding?
Bij de oude opzet werd er meer online gedaan. De cursisten konden dan 5 modules kiezen (waarvan 3 verplicht: H/F-jeugd, coachen en keepers, de andere 2 konden ze zelf kiezen). Hiervan waren er 1 of 2 fysiek. Bij de nieuwe opzet gaat het om een vast traject van 4 fysieke bijeenkomsten waarin alle modules zijn verwerkt.

Wil jij je ook verder ontwikkelen in het trainerschap en ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Laat dat dan via deze link weten: Opleidingen: Interesselijst – Handbal.

Zelf de  HT2 opleiding organiseren?
We zijn ook nog op zoek naar verenigingen die de opleiding willen organiseren. Wil je ons hierbij helpen, en daarmee de cursisten van jouw vereniging de mogelijkheid bieden de opleiding bij hun eigen vereniging te volgen, dan kun je dat via deze link laten weten: Opleidingen: Aanmeldpagina interesselijst faciliteren HT2 als vereniging – Handbal