Webinar lokale sportakkoorden

Webinar lokale sportakkoorden

In de afgelopen periode hebben we de verenigingen in de clusterbijeenkomsten geïnformeerd over de Lokale Sportakkoorden.
Het Sportakkoord in jullie gemeente biedt mogelijkheden met betrekking op de toekomstbestendigheid van handbal en jullie club, samenwerking en professionele ondersteuning om zo als vereniging vitaal en relevant te blijven.

De lokale sportakkoorden kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het inspireren, onderzoeken of uitdragen van de toekomst van de vereniging, jullie begeleiden bij het vinden van meer vrijwilligers of een ander sportaanbod te ontwikkelen. Er zijn allerlei (gratis) services beschikbaar om jouw vereniging verder te helpen. We informeren jullie graag over de mogelijkheden en horen graag waar jullie behoefte aan hebben.

Wil je meer hierover weten, of weten hoe je überhaupt komt tot het aanvragen van de ondersteuning vanuit de Lokale Sportakkoorden?
Op 15 januari organiseren we een webinar van 19:30 – 20:30 uur, waarin jullie meegenomen worden door Edwin Korenberg (Het Sportpunt/Back2Basics) in de vele mogelijkheden voor jouw vereniging.

Meld jezelf snel aan via deze link en dan zien we jullie graag online!