Heb jij last van een springersknie? Doe mee aan een onderzoek & krijg advies en begeleiding!

Heb jij last van een springersknie? Doe mee aan een onderzoek & krijg advies en begeleiding!

De springersknie is een vervelende en lastig te behandelen kniepeesblessure die bij handballers veel voorkomt!

Een team van sportartsen en onderzoekers van SportsValley/Ziekenhuis Gelderse Vallei, WUR en UMCG heeft de Jumpfood studie opgezet. In deze studieonderzoeken zij of een voedingssupplement met collageen en vitamine C bijdraagt aan een beter herstel van de Springersknie. Meer informatie vindt u hier.

De onderzoekers zoeken nu handballers met een springersknie; sporters tussen de 16-40 jaar die > 12 weken knieklachten hebben die minstens 1 keer per week sporten. Als je meedoet krijg je inzicht in de gezondheid van jouw kniepees en het herstel van je blessure. Je krijgt advies, begeleiding en alle resultaten van de onderzoeken.

Interesse?
www.geldersevallei.nl/jumpfood
lottevandam@zgv.nl of jumpfood@zgv.nl
0318-434350, maandag t/m vrijdag van 8.30 — 17.00 uur