Oploopactie Nederland-Tsjechië 3 maart

Oploopactie Nederland-Tsjechië 3 maart

Op 3 maart om 13:30 uur spelen onze Oranjedames de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië in de Maaspoort in Den Bosch. Voor deze wedstrijd zijn wij opzoek naar enthousiaste kinderen die met de TeamNL Handbaldames willen oplopen! Heb jij altijd al met jouw idolen willen oplopen? Dan is dit jouw kans!

Hoe doe je mee?
Maak een leuke, originele foto met jouw team. Denk bijvoorbeeld aan een creatieve outfit of houding! Stuur jouw inzending naar redactie@handbal.nl. De teams met de creatiefste foto’s worden uitgekozen om op te lopen met de Nederlandse of Tsjechische speelsters of ze mogen de vlaggen dragen.

Waar maak je kans op?
– Oplopen met de Oranjedames
– Oplopen met Tsjechië
– Vlaggen dragen en dweilen tijdens de wedstrijd

Inzenden kan t/m vrijdag 16 februari. De winnaars worden op maandag 19 februari bekendgemaakt en krijgen hiervan een bericht via de mail waarmee ze zich hebben aangemeld