Locatie voor het NK B- & C-jeugd 2024 bekend

Locatie voor het NK B- & C-jeugd 2024 bekend

Op zaterdag 20 april en zondag 21 april 2024 wordt voor de landelijke dames C-jeugd en B-jeugd het NK georganiseerd. Net als vorig jaar, was er ook dit jaar voor gekozen om verenigingen de kans te geven zich aan te melden om het NK te organiseren. Ook een vereniging die niet meedoet aan het NK kon zich aanmelden voor de organisatie ervan.

Na veel positieve reacties en aanmeldingen is ervoor gekozen om het NK in samenwerking met Handbalvereniging Aristos uit Best te organiseren. Hun locatie (Sporthal Naestenbest) en vereniging voldoet aan alle eisen om hier een mooi en succesvol toernooi van te kunnen maken. Ook mede door hun 50 jarig jubileum op 20 mei dit jaar, leek het ons een mooie gelegenheid om dit toernooi hier te laten organiseren.

Op zaterdag 20 april speelt de dames C jeugd het NK, en de volgende dag zijn de dames B jeugd aan de beurt.