Programma Olympisch Kwalificatie Toernooi TeamNL Handbaldames

Programma Olympisch Kwalificatie Toernooi TeamNL Handbaldames

Het wedstrijdprogramma op het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) voor de TeamNL Handbaldames in Torrevieja Spanje is bekend. De Oranjedames zitten in een poule samen met gastland Spanje bij Argentinië en Tsjechië. De top twee van de poule plaatst zich voor de Olympische Spelen in Parijs in de zomer van 2024.

Speelschema
Donderdag 11 april 21.00 uur: Nederland – Argentinië
Vrijdag 12 april 18.30 uur: Nederland – Tsjechië
Zondag 14 april 16.00 uur: Spanje – Nederland

Voor fans van de oranjedames is het tot nu toe enkel mogelijk om tickets in combinatie met een hotel te boeken. Deze actie kan je hier vinden. De verkoop van losse kaarten is nog niet gestart, zodra deze gestart is zullen wij dit op onze website en social media communiceren.