Docenten HT2 gezocht!

Docenten HT2 gezocht!

Goede, opgeleide handbaltrainers zijn essentieel om handballers van alle leeftijden te kunnen binden en behouden. Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de handballers die stopt als reden hiervoor aangeeft, dat hij/zij de trainingen niet leuk meer vindt. Het NHV wil de verenigingen daarom graag helpen om trainers op te leiden, zodat handballen nóg leuker wordt en blijft! Hiervoor organiseren we door het hele land de opleiding Handbaltrainer 2 (HT2).

Om de komende jaren zoveel mogelijk laagdrempelige en kwalitatief goede HT2-opleidingen te kunnen organiseren, zijn we op zoek naar nieuwe docenten.

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om als HT2 docent aan de slag te gaan, wat de tijdsinvestering is, wat de vergoedingen zijn en wat de voorwaarden zijn om hiervoor opgeleid te worden? Bekijk hier de vacature