Scheidsrechters gezocht voor de regiofinales schoolhandbal 2024

Scheidsrechters gezocht voor de regiofinales schoolhandbal 2024

Door het hele land organiseren verenigingen en gemeenten al jaren met veel succes handbaltoernooien voor basisschoolkinderen. Van groot tot klein komen de leerlingen naar het handbalveld om te strijden voor het lokale kampioenschap. Wie krijgt de felbegeerde beker én… mag meedoen aan de Regiofinale Schoolhandbal?

Ieder jaar organiseert het NHV in samenwerking met verenigingen en veel vrijwilligers de Regionale Finales Schoolhandbal voor de groep 7/8 van de basisscholen. Hieraan nemen jaarlijks honderden kinderen deel. Dit is dé kans voor kinderen om met vriendjes en vriendinnetjes van school een gezellige dag te handballen. Kinderen die nog niet lid zijn van een handbalvereniging kunnen op deze manier kennis maken met handbal.

Om alles in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die tijdens de Regio finales willen fluiten. Je doet er de kinderen en de organisatie een groot plezier mee.

Via dit formulier kun je je aanmelden.

Heb je vragen, stuur een mail naar schoolhandbal@handbal.nl