11e G-handbaltoernooi Westfriesland/SEW

11e G-handbaltoernooi Westfriesland/SEW

Op 14 april 2024 wordt het jaarlijks terugkomende G-handbaltoernooi van Westfriesland SEW gespeeld. Het is al voor de 11e keer dat dit toernooi georganiseerd wordt. Het toernooi wordt gespeeld in De Dres in Nibbixwoud.

Om 9.45 uur wordt gestart met een warming-up voor G-sporters, deze wordt verzorgd door een deel van topsport selectie van Westfriesland/SEW. Dit is zeer inspirerend voor de G-sporters om mee te mogen lopen met deze kanjers. Daarna gaat het wedstrijdprogramma van start.

Om 12.30 uur komen alle teams in een parade de sporthal in onder begeleiding van een bekende spreekstalmeester en daarna is er tijd voor feest! Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Er wordt alles aan om er voor onze G-sporters een fantastische dag van te maken. Maar wat daarbij vooral niet ontbreken mag is natuurlijk het publiek. Want ook onze sporters verdienen de aandacht en de aanmoedigingen van een groot publiek. Dus noteer het vast in uw agenda.

Zondag 14 april 2024 vanaf 9.45 uur in De Dres in Nibbixwoud, het Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer G -handbaltoernooi.