Open kampioenschap Breedtesport Jongens en Meisjes B en C-jeugd Handbal in Boekel

Open kampioenschap Breedtesport Jongens en Meisjes B en C-jeugd Handbal in Boekel

Na weer een mooi handbaljaar is de reguliere regio competitie bijna tot een einde gekomen en is het nu weer tijd om het Open kampioenschap Breedtesport B en C-jeugd plaats te laten vinden.

In het land zijn er regio’s waar er diverse klassementen zijn en de verschillen soms heel groot. Vandaar dat er sprake is van een open inschrijving om toch de krachten met elkaar te meten en te weten hoe de sterkte zich verhoudt tussen de diverse regio’s.

Tevens kunnen de teams/verenigingen op deze manier kijken of het zin heeft om in de toekomst aan de jeugddivisie deel te nemen.

Stichting Binnensport Boekel heeft in samenwerking met H.V. HaBo ’95 haar hallen ook nu weer ter beschikking gesteld voor dit evenement wat plaats zal gaan vinden op 20 en 21 april 2024 in Boekel, waarbij de C-jeugd op zaterdag en de B-jeugd op zondag zal spelen.

De organisatie wil graag weten welke kampioenen (of vice-kampioen) bereid zijn om aan dit evenement deel te nemen. De diverse verenigingen welke in aanmerking komen voor een kampioenschap binnen hun regio/klassement worden dan ook vriendelijk gevraagd om voor zondag 14 april te reageren of zij bij een kampioenschap aanwezig zullen zijn in Boekel.

Uw reactie kunt u mailen naar contact@sporthaldeburcht.nl

Het toernooi zal afhankelijk van het aantal deelnemers (wij gaan uit van 6-12 deelnemers) duren van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Om het toernooi te laten slagen zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig.

Besloten is om de deelnemersbijdrage voor deze dag vast te stellen op € 50,– welk bedrag ten goede komt aan de scheidsrechters, de prijzen en de zaalhuur. Indien uw vereniging een scheidsrechter ter beschikking stelt, die op deze dag wil fluiten, zal de deelnemersbijdrage gratis zijn.