Vacature facilitair medewerker voor bepaalde tijd

Vacature facilitair medewerker voor bepaalde tijd

Wij zijn voor ziektevervanging op zoek naar een Facilitair medewerker (0,5 ft) M/V

De functie:
De medewerker houdt zich bezig met de facilitaire ondersteuning van het bondsbureau. Werkzaamheden die daarbij horen zijn:
• Beheren van het magazijn;
• Kledingbeheer voor selecties, handbalacademie en teams;
• Zorgen voor het netjes en opgeruimd houden van de werkplekken;
• Assisteren bij interlands en evenementen:
• Assisteren bij overige facilitaire zaken.

Onze ideale kandidaat dient zelfstandig te kunnen werken en zich prettig te voelen in een relatief kleine maar zeer
dynamische werkomgeving. Hij/zij weet van aanpakken en steekt graag de handden uit de mouwen. Periodiek wordt er ook ’s avonds en in het weekend gewerkt waarbij de werkdruk gedurende het handbalseizoen sterk uiteenloopt. Standplaats is Sportcomplex Papendal te Arnhem maar werkzaamheden worden incidenteel ook op locatie uitgevoerd.

Wij vragen:
• MBO werk- en denkniveau;
• In het bezit van een rijbewijs;
• Goede organisatorische vaardigheden;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je hebt een flexibele instelling; je bent soms op avonden en in de weekenden inzetbaar.

Wij bieden:
• Een tijdelijk dienstverband van gemiddeld 20 uur voorlopig voor zes maanden;
• Salariëring conform cao Sport;
• Tegemoetkoming in reis – en verblijfskosten;
• Een flexibele invulling van de werklocatie, -dagen en -tijden.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, over de kwaliteiten beschikt en denkt te voldoen aan het profiel, stuur dan een korte brief en cv voor vrijdag 19 april naar Ilona Kwint: directie@handbal.nl. Bij haar kun je ook terecht bij eventuele vragen over de functie of bij de heer Norman Uhlenbusch, manager bedrijfsvoering: n.uhlenbusch@handbal.nl.

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) is de koepelorganisatie van 338 handbalverenigingen in Nederland met ca. 50.000 leden. Met de competitie en onze nationale ploegen als ‘vlaggenschepen’ en een veelzijdig aanbod aan handbalvormen en handbalproducten voor verschillende doelgroepen is het NHV een moderne, dynamische en innovatieve sportbond. Het bondsbureau is gevestigd op Sportcentrum Papendal en bestaat uit ca. 35 medewerkers. Daarnaast werken wij samen met veel landelijke- en regionale vrijwilligers.

In het kader van ons VOG-beleid in de sport vragen wij voor alle personen die een rol/functie vervullen binnen het NHV een “Verklaring Omtrent het Gedrag “(VOG). Het ontvangen van een VOG is een expliciete voorwaarde voor het tot stand komen van een (arbeids)overeenkomst of deze vrijwilligersrol. Als er geen VOG overhandigd wordt dan is samenwerken helaas niet mogelijk. Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld