Meld je aan voor de theatershow en workshop ‘onze club is van iedereen’

Meld je aan voor de theatershow en workshop ‘onze club is van iedereen’

Het theatergezelschap Live Your Story heeft speciaal voor sportclubs de voorstelling ‘Onze Club is van Iedereen’ ontwikkeld. Hierin zijn verhalen van allerlei sporters gebundeld. Het gaat over de verbindende kracht van sport, maar ook over de pijn van kansenongelijkheid en kwetsende uitingen. De voorstelling is toegankelijk en wordt gebracht met veel humor en liefde voor de sport. Thema’s die voorbij komen zijn: de cultuur van ‘een drankje na de wedstrijd’, veiligheid voor vrouwen in de sportschool, hoe spannend de kleedkamer kan zijn als je je niet voelt zoals de rest, discriminatie bij de inschrijving, het voor iedereen begrijpelijk maken van een uitleg en de vraag hoe je het nou toch voor iedereen goed kan doen. Bovenal gaat de voorstelling over wat sporten kan betekenen en hoe we het iedereen gunnen daarin een passende plek te vinden. De spelers zetten (jong)volwassen sporters, maar ook bestuurders, trainers, coaches, scheidsrechters en beleidsmakers aan het denken over de positieve invloed die zij kunnen uitoefenen op de sportomgeving. Tijdens de workshop na de voorstelling gaan we in gesprek over wat jouw club kan doen om te zorgen dat iedereen zich thuis en veilig voelt bij jou op de sportclub. Er is ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Praktische informatie:
Datum: Zondag 12 mei om 14.00 uur
Locatie: Indoor Sportcentrum Eindhoven
Doelgroep: VCP (vertrouwens contact persoon), bestuurders, trainer/coaches en begeleiders.
De voorstelling duurt 45 minuten en aansluitend vindt er een workshop plaats. Hierna krijg je een toegangskaart voor de WK play-off wedstrijd tussen Nederland & Griekenland.

Meld je aan via dit formulier:

Aanmelden theatershow en workshop (12 mei - Eindhoven)

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Wil je een kaartje voor de wedstrijd Nederland - Griekenland?(Vereist)
De TeamNL Handbalheren spelen de beslissende play-off wedstrijd tegen Griekenland om zo een ticket voor het WK2025 te bemachtigen.