OneXillium nieuwe partner Nederlands Handbal Verbond

OneXillium nieuwe partner Nederlands Handbal Verbond

OneXillium is de trotse nieuwe sponsor van de TeamNL Handbalheren én de nationale jeugdselecties. Vanaf heden prijkt het IT-bedrijf op de wedstrijdtenues. De samenwerking richt zich niet alleen op de sportieve groeiambities van het Nederlands Handbal Verbond, maar ook op het breder maatschappelijke aspect.

Jo van Onsem, CEO van OneXillium: Handbal is voor mij al heel mijn leven een passie en het heeft mij heel veel gebracht. Ik ben blij dat we met dit partnership ook iets kunnen teruggeven aan ‘mijn’ sport. Heel het Onexillium team is fier om nu actief deel uit te maken van de Nederlandse handbalfamilie. Zo bouwen we mee aan de Olympische droom van TeamNL en geven we kansen aan iedereen ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of fysieke conditie om handbal te ontdekken en te beoefenen. En extra motiverend: dit is onze bijdrage aan de ambitie van NOC*NSF om van Nederland het sportiefste land ter wereld te maken.”

Jaap Wals, algemeen directeur NHV over de samenwerking met OneXillium: “Ik ben erg trots dat OneXillium zich de komende drie jaar aan de handbalsport verbindt. Met het partnership dragen ze actief bij aan de sportieve doelstellingen en ambities van de TeamNL Handbalheren. Het is een compliment voor ons talentontwikkelingsbeleid dat OneXillium zich naast de heren ook richt op de nationale jeugdselecties met daarachter de HandbalAcademie. Het NHV kijkt uit naar de langdurige samenwerking. ”

WK-kwalificatie & toernooien jeugdselecties
Komende maanden komen er cruciale wedstrijden aan voor de TeamNL Handbalheren en de nationale jeugdselecties. Het Nederlands Herenteam gaat tegen Griekenland strijden om één WK-ticket (play-off 8/12 mei). De Dames U20 zijn in voorbereiding op het WK in Noord-Macedonië (19 t/m 30 juni). In Slowakije spelen de Heren U18 het EHF Championship (12 t/m 18 augustus). Tot slot reizen de Dames U18 af naar China, waar ze in actie komen op het wereldkampioenschap (14 t/m 25 augustus).

Over OneXillium
OneXillium is dé partner voor het veilig inrichten van digitale processen en biedt op maat gemaakte oplossingen voor informatiebeveiliging en digitale transformatie aan. Met expertise en persoonlijke ondersteuning voor grote en middelgrote ondernemingen zorgt het bedrijf voor het veilig automatiseren van volledige documentstromen en bedrijfsprocessen van hun klanten: vanaf de captatie van informatie, tot het veilig beheren en het veilig distribueren ervan. Het team van 100 medewerkers, verspreid over 5 Nederlandse vestigingen, richt zich op het leveren van de best mogelijke klantervaring. Met een betrokken management behoort OneXillium tot de meest betrouwbare IT-partners in Nederland.