Wil jij oplopen met onze TeamNL Handbalheren?

Wil jij oplopen met onze TeamNL Handbalheren?

Heb jij altijd al met jouw idolen aan de hand het veld op willen lopen? Dan is dit jouw kans! Op zondag 12 mei spelen onze TeamNL Handbalheren een allesbeslissende WK play-off tegen Griekenland. Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar enthousiaste kinderen die met onze mannen of hun tegenstander willen oplopen! Lees gauw verder om te weten hoe je mee kan doen met onze actie.

Zo maak je kans om mee op te lopen met onze mannen: 
Het is bijna Koningsdag dus wat is er beter dan een actie met dit thema? De opdracht is dus simpel: maak een gave teamfoto in Koningsdag stijl. Dit betekent op en top oranje en vergeet natuurlijk de Nederlandse vlag niet. Hoe meer, hoe beter en niets is te gek!

Stuur jullie foto vóór maandag 29 april in naar redactie@handbal.nl met als onderwerp ‘oploopactie’ onder vermelding van jouw team en vereniging. De winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 30 april bericht via het mailadres waarmee zij deel hebben genomen.

Details wedstrijd:
WK play-off Nederland – Griekenland
Zondag 12 mei om 16.00 uur
Indoor Sportcentrum Eindhoven

Tickets
Kan je niet wachten om tickets te bemachtigen? Scoor jouw tickets voor deze wedstrijd met 10% korting met de code ORANJE10