Beach Handball opleidingen

Beach Handball opleidingen

Beach Handball Scheidsrechter 2 (BHS2)
Ook de eerste opleidingen voor de scheidsrechters zijn gestart. Een fysieke bijeenkomst gevolgd door oefenen in de praktijk. We hopen dat deze cursisten ook dit seizoen nog hun diploma kunnen halen op de verschillende toernooien. Voor zaalscheidsrechters (VS en hoger) bestaat de mogelijkheid de opleiding online te volgen om vervolgens in de praktijk af te fluiten.
Lees meer over opleiding BHS2.

Beach Handball Scheidsrechter (BHS3) en Delegate
De opleidingen BHS3 en Delegate kunnen dit seizoen helaas niet georganiseerd worden. Deze staan gepland voor begin 2025. Je kunt je wel vast aanmelden op de interesselijst zodat je als eerst geïnformeerd wordt wanneer de inschrijving mogelijk is.

Beach Handball Docenten gezocht
Graag leiden we meer enthousiaste mensen op binnen het Beach Handball. Wil jij een rol vervullen als docent in één van de opleidingen? Stuur dan een mail naar opleidingen@handbal.nl.

We wensen iedereen een heel fijn Beach Handball seizoen!