Green Park/Handbal Aalsmeer en KEMBIT-LIONS gaan spelen om het landskampioenschap

Green Park/Handbal Aalsmeer en KEMBIT-LIONS gaan spelen om het landskampioenschap

De strijd om de landstitel in de HandbalNL league gaat van start op zaterdag 25 mei. Green Park/Handbal Aalsmeer en KEMBIT-LIONS strijden in een Best of Three om de landstitel. De eerste wedstrijd is te zien via Youtube op het kanaal van HV Aalsmeer. De tweede en derde wedstrijd zijn volledig te zien via NOS.nl of NPO1.

In de HandbalNL League eindigden de twee teams bovenaan de ranglijst. Green Park/Handbal Aalsmeer en KEMBIT-LIONS kwamen beiden uit op 10 punten. Handbal Aalsmeer had het betere doelsaldo (+29) en speelt daarom wedstrijd één en een eventuele derde wedstrijd thuis. 

In de BENE-League kwamen de teams elkaar twee keer tegen. De eerste keer in Aalsmeer werd het een remise (28-28) en ook de tweede wedstrijd tussen de teams eindigde gelijk (36-36). In de HandbalNL League vond de derde wedstrijd tussen de teams plaats. Hier trok Handbal Aalsmeer aan het langste eind (23-30).

Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, wat een spannende strijd om de titel belooft.

In onderstaand schema is te zien wanneer de wedstrijden worden gespeeld en hoe laat de duels beginnen:

Thuis Uit  Datum Tijd Waar te zien?
Green Park/Handbal Aalsmeer KEMBIT-LIONS zaterdag 25 mei 19:00 uur Youtube: HV Aalsmeer
KEMBIT-LIONS Green Park/Handbal Aalsmeer zondag 2 juni 13:30 uur  NOS.nl & NPO1 **
Green Park/Handbal Aalsmeer KEMBIT-LIONS zondag 9 juni 15:30 uur NOS.nl & NPO1

*Omdat Green Park/Handbal Aalsmeer in de HandbalNL League als eerste in geëindigd speelt de ploeg een eventuele derde wedstrijd thuis.
** Indien er geen derde BOT-wedstrijd is bij de dames.